REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinați se vor bucura de mai multă libertate de mișcare

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinați se vor bucura de mai multă libertate de mișcare

Replica API 5 decembrie 2020 | 00:00 1922

Șeful IGCSU Raed Arafat a declarat vineri seară, la Digi 24, că nu are nicio problemă să se vaccineze în public dacă astfel reușește să risipească temerile oamenilor și speră că românii se vor vaccina înnumăr cât mai mare pentru a putea stopa pandemia.

Arafat spune că vaccinarea nu va fi obligatorie, dar crede că cei care se vor vaccina se vor bucura de o libertate de mișcare în plus, cum ar fi călătoriile internaționale, multe companii aeriene cerând test anti Covid.

România își propune să vaccineze 60%-70% din populație - în jur de 13 milioane de români - împotriva COVID-19 în primele 6 luni ale campaniei de vaccinare, a anunțat vineri Valeriu Gheorghiță, medic primar boli infecţioase la Spitalul Militar Central Carol Davila din București și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare: "Dacă vom avea 60-70% din populație imunizată, putem asigura începutul sfârșitului pandemiei. Vom putea să ne întoarcem la viața și normalitatea pe care o știam", a declarat medicul Valeriu Gheorghiță. Valeriu Gheorghiță a prezentat, vineri după-amiază, strategia de vaccinare în România, într-o conferință de presă la finalul ședinței de Guvern. Toate detaliile în ceea ce privește lanțul de distribuție și stocare, spune acesta. Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România a fost publicată și în Monitorul Oficial.

Vaccinarea împotriva COVID-19 se va face numai după exprimarea consimțământului: "Vaccinarea este voluntară și nu este obligatorie, este un drept și nu o obligație.", conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si incalca dreptul la libera circulatie cei de la companiile aeriene
1
0
Interziceti cuvantul hot?
1
0
Nu va obligam dar va santajam. Pana la urma are si coruptia partea ei buna. Dai o spaga si se rezolva. probabil d-aia tot militeaza ei asa vehement impotriva coruptiei sa n-ai scapare! Cat despere malluri pierderea lor nu a mea. In loc sa dau saptamanal 300 de lei la mall dau la magazine de cartier, la gospodarii taranesti, eventual ii bag in buzunar si imi trag o dacha. Solutii sunt si unde e vointa e si putinta.
4
0
Buna ziua.Si cand lumea vorbea de intentiile astora, liberali si ultraliberali, ii faceati conspirationisti ? Ei cum e, va vesteau adevarul cu ce au de gand, si nu ii credeati.Asa ca de maine seara, sa venim de acasa, sa speram ca votam ca sa nu mai auzim de omul asta si de guvernul si presedintele asta. Si aliatii lor.Anti-romani, anti-crestini.Anti Dumnezeu. Sanatate, Doamne ajuta ! Bine.
7
0
incepeti sa va dati arama pe fata de nenorociti
10
1
Shmekerye. Cica e liber sa nu te vaccinezi dar daca nu-l ai, nu ai acces in locurile cele mai importante cum ar fi transportul, turismul, chiar supermarketurile ori locurile de munca cu publicul, si ce idei le-or mai veni in minte. In rest "nu e obligatoriu".
14
1
La peste se traduce ciuma; este cuvant din franceza. Albert Camus a scris romanul La Peste.
6
0
Daca facea asta in Palestina de unde e el era lichidat demult
8
3
pai nu e obligatoriu ca suna mai frumos asa.dar nu o sa ai voie la supermarket nu o sa ai voie in mall la piatza in transport in comun. ba cretiinilor o sa il faceti singuri fara sa va oblige.ca nu aveti ce face. nu vedeti ca a si zis VA VETI BUCURA DE MAI MULTA LIBERTATE DE MISCARE...doamne nicaieri pe planeta nu exista mai cretini si sorosisti oameni ca in tara asta frate..doamne fereste
16
5
Haznalei 3 si Romania tv ... Asa le-a spus lor ca le baga cip.. Asta este lipsa de educatie.. Pe astia se bazeaza PiZeDe pentru a fi votat...Daca nu vrei sa te vaccinezi si te contaminezi sa te duca direct pa Protan ...La decontaminate...
8
18
Sunteti retardati, ma pis pe voi!
9
12
Afarhat mananci cacat! Companiile aerierene au anuntat ca vaccinul va fi obligatoriu strict pentru personalul lor. Atat. Si asa nu stiu ce oferte sa nai bage.....in zilele astea si cu ebola si tot te imbarca
13
5
Tu-ti rasa matii de arabitoi obosit si PNL-ul kkt-ului, mai multa libertate sa iti dea la m..e, ordinarule.
17
6
Cand aveti in gand sa ne puneti cipuri ? Pentru ca avem mai multa libertate de miscare daca vom avea cipuri . FUTUVA IN GURA SI IN SUFLET DE JOIGODII . PANA LA URMA VA ATINGETI SCOPU . PENTRU CA SUNT FOARTE MULTI PROSTI CARE DUPA CUM SE VEDE SUNT CACATI LA CUR SI POARTA MASCA . DACA AI O ALTA PARARE DESPRE PURTATU MASTI SE SI GASESC UNII CARE SA ITI ADUCA TOT FELU DE ARGUENTE PRECUM CA DACA PORTI MASCA II PROTEJEZI PE EI . PAI PURTATI VOI MASCA DACA VA ESTE ATAT DE FRICA . DE CE SA O PORT EU SI DE CE MI SE LIMITEAZA DREPTU LA LIBERTATEA DE MISCARE ? PENTRU CA AM O IMUNITATEA MAI BUNA .
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218