REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Raed Arafat, vizită la vama Isaccea, județul Tulcea. Video

Raed Arafat, vizită la vama Isaccea, județul Tulcea. Video

Replica API 27 februarie 2022 | 15:47 825

Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, s-a aflat duminică, 27 februarie a.c., într-o vizită de lucru la vama Isaccea, județul Tulcea.

sursa foto: ziaruldetulcea.ro

Alături de acesta se află și prefectul Alexandru Dan Munteanu, președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, dar și reprezentanți ai ISU Tulcea și IPJ.

Video:

Declarații Raed Arafat:

”Fluxul, din păcate, e posibil să se mărească şi pentru asta, de exemplu aici, la Tulcea, a fost trimisă o tabără suplimentară cu corturi din Constanţa, care urmează să sosească şi corturile să fie instalate acolo unde este nevoie. Sunt locuri identificate de noi, unele voluntare şi unele contra cost. Acum se ocupă locurile voluntare la Guvern se lucrează pe acte normative pentru toate aspectele: de plată, de decontări, de tot şi vor fi folosite şi locurile unde se plăteşte, dacă se va ajunge şi la ele şi bănuiesc că se va ajunge şi la ele”, a declarat Raed Arafat.

„Corturile au un grad de încălzire, soluţia lor este temporară, până mutăm oamenii în alte zone de cazare. Noi avem locuri catagrafiate locuri introduse într-o bază de date care depăşesc 400.000 de locuri în toată ţara, nu numai la zona de graniţă – şi locuri în hoteluri, în cămine, în săli de sport şamd. Să vedem care va fi fluxul şi se va adapta toată lumea pentru a primi otice vine. Dar ce este important de spus că din toţi care vin puţini cer azil în acest moment, restul pleacă mai departe sau pleacă la rude, sau eu şi-au rezolvat cazarea lor, deci la acest moment sunt puţini din cei care intră care cer azil şi care trebui să asigurăm cazare de lungă durată”, a adăugat Raed Arafat

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El mai lipsea de acolo,gunoiul dracu
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102