REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

RAEDPP a început REABILITAREA clădirilor din Peninsulă. Urmează LICITAȚIA pentru a fi închiriate!

RAEDPP a început REABILITAREA clădirilor din Peninsulă. Urmează LICITAȚIA pentru a fi închiriate!

Replica API 13 iunie 2019 | 04:31 514

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat a început lucrările de reabilitare a clădirilor aflate în proprietatea municipalității. Clădirile nelocuite urmează să fie scoase la licitație, pentru a fi închiriate agenților economici.

Cinci dintre aceste imobile, aflate în zona centrală și zona peninsulară a orașului au intrat deja în reparații capitale, atât la interior cât și la exterior, iar pentru alte 16 clădiri a fost efectuată expertiza tehnică în vederea începerii lucrărilor.

„Am acordat RAEDPP sume consistente pentru reabilitarea unor imobile aflate în proprietatea municipiului, în special cele din zona centrală”, a afirmat primarul Decebal Făgădău.

Clădirile care sunt locuite în prezent de chiriași vor beneficia de lucrări exterioare, iar celelalte vor fi reparate și la interior. După finalizarea reparațiilor, imobilele care nu sunt locuite vor fi scoase la licitație pentru a fi închiriate de agenți economici, iar banii rezultați vor putea fi folosiți la reabilitarea altor clădiri aflate în administrarea municipalității.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand vad cum le repara imi vine sa le dau cacatul la lins. La asta se pricep cel mai bine !!! Si nu vorbesc de muncitori !!!
1
0
Casele se construiesc. Stii, ca aia cu pomul si copilul. Daca nu construiesti, platesti chirie. De multe ori mai scump decat daca ai cumpara sau construi. DAR ! Nu te plangi ca te-a dat afara dintr-o casa pe care nu ai construit-o sau cumparat-o tu! Vrei casa? Vrei sa stai undeva? in centru??? Pune mana!!! Futu-va-n creier de pomanagii comunistoizi, ca nu mai muriti odata, sa va duceti sa va judece aia care au ramas fara casele lor, furate de comunisti!!!
2
0
Daca mai asteptau putin cadeau de tot ! Speram sa nu fie umplute iar de tigani !
5
0
Si Cazinoul ???
6
0
Chiar sunt curios pentru cine le pregatesc!
2
0
Ati dat oamenii din case afara si acum le inchiriati ce jigodii
4
0
Deprimat, da!
1
0
Fagadau cel mai mare primat
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218