rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 7 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

RAEDPP a SESIZAT Poliţia Economică în cazul TERENURILOR din MAMAIA

Sunt mulţi afacerişti în staţiunea Mamaia care au încheiate contracte de asociere cu RAEDPP Constanţa încă de pe vremea lui Radu Mazăre. Contracte prin intermediul cărora aceştia s-au angajat, în urma exploatării terenul administrat de Regie, să plătească o chirie, dar şi o cotă parte din profit. Unii nu au mai respectat clauzele contractuale de ani de zile iar alții, deși au de plătit sume modice de bani, nu și-au mai achitat obligațiile de luni de zile. RAEDPP a început curățenia încă de când Florin Gheorghe a preluat conducerea. Și, pe timp ce controalele se intensifică, ies la iveală chestiuni de domeniul fantasticului. De exemplu, un afacerist din Mamaia, Marius Stamate, care deține un hotel de 7 etaje, plătește o chirie de 300 de euro, în timp ce altul, ce deține imobil cu același regim de înălțime, plătește 4. 000 de euro. Ori altul nu ar plătit un leu, încă de la încheierea tranzacției, către RAEDPP, cum ar fi fostul viceprimar Nemirschi. Aşa că, s-au luat măsuri.

Începând din anul 2019, RAEDPP Constanța a demarat controale cu privire la respectarea clauzelor prevăzute în contractele de asociere aflate în derulare, contracte ce au ca obiect asocierea privind construirea, amenajarea, exploatarea și întreținerea de spații comerciale în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. RAEDPP Constanța le-a pus la dispoziție afaceriștilor terenurile pe care au amplasat spațiile comerciale sau hoteluri, în schimbul unor chirii. Iată că unii dintre ei au ajuns, încă din luna iulie, în atenția Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, dar și în atenția ANAF, pentru ca instituțiile abilitate să ia la puricat contractele încheiate cu Regia, existând suspiciuni de evaziune fiscală.

Marius Stamate, în atenţia Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și a ANAF

Unul dintre cei vizați este Marius Stamate, care a ridicat în Mamaia hotelul cu 7 etaje, Melbo. Acesta are contract încheiat cu RAEDPP pentru terenul de sub construcție. Chiria a fost stabilită la 300 de euro în condițiile în care un alt investitor, care a construit un imobil cu același regim de înălțime, plătește chiria pe teren… 4000 de euro, spun surse din cadrul RAEDPP. Potrivit unor surse, Stamate ar fi un apropiat al fostului viceprimar Gabi Stan.

Nemirschi nu a plătit un leu chirie către RAEDPP, spun reprezentanţii Regiei

Un alt afacerist care a ajuns în atenția organelor de control este fiul fostului viceprimar Nicolae Nemirschi. În cazul acesta, povestea este mai încâlcită.

Nicolae Nemirschi deţine în zona Picadilly un imobil cu destinaţia spaţii de cazare, unde şi locuieşte, de altfel, potrivit informaţiilor noastre. La aceeaşi adresă din Mamaia mai figurează şi societatea fiului său, Andrei, şi anume Maan Music Studio, al cărei asociat mai este şi Marcel Prodan, fostul impresar şi iubit al Alexandrei Stan. Societate în spatele căreia se află, tot potrivit unor surse, şi fostul viceprimar. În urmă cu câţiva ani, Maan Music Studio a demarat procedurile pentru realizarea unui club nautic şi a unei anexe, construite pe terenul statului, administrat de RAEDPP. Însă nu a plătit către Regie cota parte din contract, şi nici suma minimă garantată, aşa cum s-a stabilit iniţial, prin contractul, fapt pentru care RAEDPP a început procedura în vederea rezilierii contractului.

Cum a intrat Maan Music Studio în posesia terenului din imediata apropriere a vilei Premesse

Între RAEDPP şi SC Alrombond Management SRL a fost încheiat contractul de asociere 2951 la data de 15.11.2003, în vederea construirii unui imobil P+4E, amenajării, întreţinerii şi exploatării unui spaţiu alimentaţie publică, durata contractului fiind de 20 de ani, până la data de 14.10.2023. Firma era obligată să plătească cota parte din profitul impozabil începând cu data dării în folosinţă a spaţiului. Numai că, societatea a intrat în faliment, contractul încheiat de RADPP fiind „moştenit” de societatea fiului lui Nicolae Nemirschi, Maan Music Studio SRL. Asociaţii firmei, Andrei Nemirschi şi Marcel Prodan, fostul impresar şi iubit al Alexandrei Stan, s-au angajat să respecte contractul preluat de la SC Alrombond Management SRL, adică să plătească lunar 15 % din profit, dar şi suma minimă garantată, adică o chirie pe teren, lucru care nu s-a întâmplat.

Nicolae Nemirschi

Prin actul adiţional încheiat pe 27 februarie 2012, aferent contractului de asociere încheiat de Regie cu Alrombond Management SRL, READPP devine asociat cu SC MAAN Music Studio pentru terenul aferent obiectivului situat în staţiunea Mamaia, zona restaurant Picadilly.

Autorizaţii de construite obţinute ilegal?

Pe 20.11.2014 a fost eliberată autorizaţia de construire nr 1999 emisă de Primăria Constanţa, urmare a solicitării RAEDPP, prin care se autorizează construirea club nautic P+2E, construire anexă P+1E, garaje şi împrejmuire teren de către SC Maan Music Studio SRL. Deci, 2 etaje, şi nu 4 aşa cum era specificat în contractul de asociere. RAEDPP spune că societatea a refuzat să semneze toate actele adiţionale propuse privind modificarea contractului. La data de 4.02.2019 a fost eliberată o nouă autorizaţie de construire cu numărul 178, de către Primăria Constanţa, pentru modificare proiect autorizat anterior prin recompartimentare interioară şi modificare faţadă. Din nou, fără ca actul de asociere să fie modificat. Ca o paranteză, precizăm că aceeaşi autorizaţie se află şi pe masa judecătorilor constănţeni, după ce o asociaţie din Constanţa a cerut anularea acesteia.

Iată că și acest contract a ajuns pe masa polițiștilor, dar și a inspectorilor ANAF.

Cei doi afaceriști nu sunt singurii ”pârâți” la ANAF și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Urmează și alte VIP-uri, inclusiv din București, care se laudă cu relații sus puse.

Fiul lui Grameni a rămas fără contract de închiriere pentru spațiile din Piața Unirii

Probleme are și Iancu Grameni, fiul primarului din Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni. Acesta deține societatea Euro Farm Invest, cu sediul în Sinoie. În urmă cu câțiva ani, a închiriat de la RAEDPP jumătate din spațiile amplasate în Piața Unirii. Voia să amenajeze o piață de pește.

Gheorghe Grameni

În acest sens, ar fi accesat fonduri europene, numai că nu ar fi fost respectat contractul. N-a mai fost construită piața de pește, dar nici chiria nu a mai plătit-o la RAEDPP. În jur de 500 de euro a fost stabilit cuantumul lunar, iar de 4 luni nu a mai plătit. RAEDPP a reziliat contractul, iar acum se judecă în instanță. Potrivit surselor noastre, parlamentarul PSD Radu Babuș ar fi implicat în afacere, însă în acte apar doar Iancu Grameni și Tincuța Grameni.

Mirela PASCAL

marţi, 6 octombrie 20208753
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
Comentarii

33nu inteleg(6 oct 21:17)
cum au obtinut autorizatie de constructie pe un teren inchiriat, pe care se pot construi numai costructii provizorii gen tarabe, container, etc. Si cu parcarile inchiriate din Mamaia ce faci don directore ?
34Ion(6 oct 17:09)
Hai dom Amiral cu deratizarea! La puscarie cu toti lingaii lu mazare! Sa se duca langa el!
05Adri(6 oct 16:43)
In Mamaia se construieste ca la prhosti de 25 de ani, in ritmul asta va ajunge la o suprasaturatie de locuitori , ceea ce va duce la imposibilitatea recupetarii oricarei investitii in urmatoriu 50 de ani,, doar supraetajarea plajei va putea rezolva problema , insa e imposibil!
04Vlad(6 oct 16:04)
Dar pe Vlad patronul de la hotel Bulevard care are o vila chiar in faza la Cazino nu il luati are o vila in acte cu 1200 de metri si el are 5000 de metri ca a intrat cu nisip in lac , apele romane , politia , dorm ?
08Decebalus puscariatus(6 oct 15:57)
Aoleooo au inceput sa chitaie sobolanii .La puscarie mafia din Primarie
27Petre(6 oct 15:32)
Pana acum nu ati spus nimic. Este bine si mai tarziu.
37Irina(6 oct 15:19)
Ce a facut READPP pana acum? A luat spagi si mita? De ce nu a sesizat organele competente. Fac ce vor cu bunurile statului. Sa plateasca toti cei care nu si-au facut treaba.
37cezara(6 oct 14:51)
sa vina organele statului de drept si sa cerceteze fara mila
09Un fleac(6 oct 13:36)
Sa vina la Navodari si vede adevarata fata a hotiilor ,MATEI NICOLAE seful furturilor de teren un nenorocit care a furat 61 de hectare din tabara de copii Navodari si acum vreau iar primar
012pt. Radu Babus(6 oct 12:20)
dk nu era tac-tu cu banii mureai flacau mai retardule !
212Cetatean(6 oct 11:57)
Pana acum ce a asteptat Raedpp-ul, atatia ani nu sa sesizat! Brusc, cum au vazut ca se schimba regimul se fac ca lucreaza !!!
016Marius stamat(6 oct 09:55)
Este incredibil cum acest om a reusit sa fenteze orice regula posibila in constanta, fara ca nimeni sa ia o masura impotriva lui. Nu e prima abatere, vezi cladirea din sensul giratoriu de la Malibu, care este asezata direct in strada, cu balcoanelenpeste sensul giratoriu, multe altele
112Grig(6 oct 09:32)
300 de euro platesc chiria lunara la un apartament de 2 camere. Luati de ooo cei care au incheiat contractele din partea RADPP si pusi sa plateasca.
49Faga(6 oct 09:03)
Mister Gheorge ia spune tu repede, asa-i ca iti cam tataie curul acum ca a plecat seful tau fagadau? Asteptam si plecarea ta justitiarule. Sa te duci sa mai muncesti si tu nu sa parazitezi statul asa cum ai facut toata viata. Tchuss
09cei care au sesizat(6 oct 09:02)
dnaul acum ar trebuii si ei implicati, pana acum nu au facut o, sunt cu doua fete, oameni de nimic!
211Jack(6 oct 07:49)
Pai astea se stiu de ani de zile, nu e nimic nou. Ce e nou e ca gheorghe se da bine pe langa noul stapan
313Gogu(6 oct 07:27)
Felicitari, acum puteti sa va faceti treaba cu adevarat dupa ce ati scapat de fagabou !
116Formidabil(6 oct 02:06)
Din articol retinem ca unii sunt mai presus de lege, ceea ce stiam, si mai retinem ca Florin Gheorghe nu trebuie schimbat, ceea ce nu stiam. Adica omul e competent, spun ziaristii.
112afaceristii romani(6 oct 01:43)
nu platesc un leu impozit,fac politica la greu,....nu DNA tb sa-i culeaga ci simpla politie,..cred ca meletenii care aresteaza babute in piata cu patrunjel sunt capabili sa se ocupe si de acesti asa zisi oameni de afaceri Romania pe zi ce trece devine o tara de kkt,..chiar pute
116Cta(6 oct 01:18)
F bine face RAEDPP,toti golanii astia sunt niste escroci, profitori ordinari. Flit si la puscarie cu ei
116Gyly(6 oct 01:17)
DNA sa vina sa va ia
mai mult...Replica
7 iul 18:51ReplicaRusia a lovit cu o rachetă un petrolier în derivă în Marea Neagră

O rachetă rusească a lovit joi un petrolier aflat în derivă în Marea Neagră de peste patru luni, la bordul căruia...907

7 iul 16:03ReplicaCoadă de TIR-uri încărcate cu cereale, pe A4 și A2: intrarea în Portul Constanța, blocată1546
6 iul 17:16ReplicaExclusiv! Fost inspector școlar din Constanța, trimis în judecată de procurori cu acord de recunoaștere4899
7 iul 14:05ReplicaAlertă! Pui cu salmonella, vânduți la o exploatație avicolă din Constanța: au fost sesizați procurorii

Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală a cofirmat, miercuri, 6 iulie prezența Salmonella typhimurium la un...4177

7 iul 11:16ReplicaIndividul, din Arad, care a înjunghiat un alt bărbat, reținut670
7 iul 14:05ReplicaCaptură record de droguri, trecută neobservată prin Portul Constanța, descoperită la Arad2240
7 iul 23:37ReplicaCât a câștigat deputata Gabriela Horga de la firma administrată de soțul ei

Gabriela Horga este deputat PNL de Giurgiu însă este legată de Constanţa,de mai mulți ani, fiind căsătorită cu...1729

7 iul 00:30ReplicaGianluca Vacchi de Moldova, Mario Fresh și Alexia Eram, la plajă cu familia în Mamaia!5506
7 iul 00:03ReplicaMihai Lupu, vizită la Stația de sortare a deșeurilor reciclabile de la Tortoman! Video1096
7 iul 22:07ReplicaOrganizatorii Neversea așteaptă fanii cu personaje fantastice, dansatori și decoruri fabuloase

În mai puțin de 24 de ore, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, își deschide porțile pentru...1159

7 iul 22:03Replica20 de poliţişti de la Rutieră, trimişi în judecată: Procurorii îi acuză că împărțeau mita de la șoferi1945
7 iul 10:24ReplicaUn turist a filmat momentul în care Roxana Donisan este atacată de rechin3026
Vremea
27.7°24.4° - 27.7° joi, 7 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 55%
Vânt: 7.62 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/4922401071411
5/40151110121413
joker147683713
Horoscop
mai mult...SPSportRT
7 iul 23:51SportTenis: Kazaha Elena Rîbakina va fi adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon

Jucătoarea kazahă de tenis Elena Rîbakina va fi adversara româncei Simona Halep în semifinalele turneului de Mare...622

7 iul 23:50SportÎnot-CE 2022 de juniori: David Popovici, medaliat cu aur la 200 m liber

Sportivul David Popovici a obţinut, miercuri, a doua sa medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori...558

7 iul 23:54SportSimona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de grand slam de...559

7 iul 23:54SportTenis: Djokovic, în semifinale la Wimbledon

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de...569

Local
7 iul 22:22LocalFostul șef al IPJ Călărași, trimis în judecată pentru mită și trafic de influență

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a Corupției au dispus trimiterea în...702

7 iul 22:22LocalIncendiu în localitatea Luminița

536

7 iul 22:22LocalAccident rutier în Mangalia

824

7 iul 18:52LocalÎn Anadalchioi garajele au devenit groapă de gunoi

Constănțenii susțin că au fost afectați de demolarea garajelor din ultimii ani, pentru că, bineînțeles, nu mai...928

7 iul 22:21LocalSecuritatea festivalului NEVERSEA este asigurată de Zip Escort

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc Neversea, cel mai mare eveniment al Constanței, care angrenează un...1026

7 iul 22:21LocalOperațiuni de dezinsecție și deratizare în toate cartierele orașului

Parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanța sunt...491

7 iul 22:22LocalProiectul ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța”, finalizat

Miercuri, 6 iulie, la hotel Ramada, a fost organizată conferința de presă privind finalizarea proiectului "Sistem de...601

7 iul 22:23LocalO casă a luat foc, la Pecineaga

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la Pecineaga, pe strada Decebal, după ce o casă a...448

7 iul 22:23LocalVizita în Portul Militar Constanța a unui grup de elevi ialomițeni

419

Politică
7 iul 23:46PoliticăPetre Daea e somat de agricultori: 'Orice tergiversare poate avea consecinţe grave!'

Proximitatea faţă de zona de conflict, seceta severă şi lipsa sistemelor de irigaţii, infrastructura rutieră şi...436

7 iul 16:03PoliticăPetre Daea contrazice Apele Române: 'Planta nu poate trăi fără apă'

Ministrul propus de PSD la Agricultură, Petre Daea, le-a cerut legumicultorilor să folosească toată apa de care...834

7 iul 23:47PoliticăMircea Geoană își pregătește candidatura la prezidențiale

596

7 iul 11:32PoliticăViorel Hrebenciuc iese mai repede din închisoare

Fostul deputat social democrat Viorel Hrebenciuc va fi eliberat din penitenciar, în urma undei decizii luate miercuri...629

7 iul 00:18PoliticăPetre Daea, noul ministru al Agriculturii

Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la...1339

7 iul 23:47PoliticăMinistrul Boloș anunță câte carduri au fost emise până în prezent și dă vina pe criza globală de cipuri

402

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7262

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4218

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2601

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4050

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4402

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3417

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5847

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2770

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3036

Monden
7 iul 00:00MondenKeith Richards de la Rolling Stones s-a drogat cu cenușa tatălui său

Keith Richards a ajuns la fabuloasa vârstă de 78 de ani, fiind astăzi una dintre marile legende ale muzicii. Despre...234

7 iul 00:00MondenBlestemul soțiilor lui Tom Cruise! Actorul a avut ghinion în dragoste

Tom Cruise a împlinit 60 de ani. Celebrul actor american are în spate o carieră de succes, dar în dragoste lucrurile...310

7 iul 00:00MondenJames Cameron ia în considerare predarea ştafetei unui alt regizor după Avatar 3

181

7 iul 00:00MondenDe ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală? „Făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră”

Cristina Bălan şi soţul ei au luat o decizie majoră în viața lor. Frumosul cuplu și-a retras copiii de la...398

7 iul 00:00MondenNicola Peltz, dezvăluiri din intimitate! Ce a crezut inițial despre Brooklyn Beckham

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit anul acesta în cadrul unei ceremonii fastuase pentru care părinții...278

7 iul 00:00MondenJohnny Depp, schimbare răvășitoare de look! A primit milioane de aprecieri

După ce a câștigat zgomotosul proces intentat fostei sale neveste, Johnny Depp pare să fi început, în sfârșit,...447

7 iul 00:00MondenCinematografele britanice interzic accesul adolescenţilor în costume elegante la filmul 'Minions: The Rise of Gru'

Mai multe cinematografe britanice au interzis accesul adolescenţilor care veneau îmbrăcaţi în costume elegante...245

7 iul 20:49MondenLegendarul chitarist Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer liber lângă...678

7 iul 20:47MondenAlex Delea a dat Republica Dominicană pe Mamaia! Câștigătorul „Survivor”, mai sexy ca David Beckham

1142

Mapamond
7 iul 00:00MapamondCoronavirus: Xi'an, un oraş cu 13 milioane de locuitori, se închide din nou pentru a evita infectările

Restaurantele, barurile, lăcaşuri de cult şi cluburile de karaoke se vor închide din nou pentru o săptămână în...222

7 iul 00:00MapamondFranţa: Peste 200.000 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore

Numărul cazurilor de COVID-19 în Franţa ''urmează să depăşească lejer 200.000'' în ultimele 24 de ore, a...215

7 iul 00:00MapamondDouăzeci şi doi de migranţi originari din Mali au murit într-un naufragiu în largul coastelor libiene

172

7 iul 20:49MapamondSecretarul general al OPEC, Mohammad Barkindo, a murit la vârsta de 63 de ani

Mohammad Barkindo, un politician nigerian și secretar general al grupului de producători de petrol OPEC, a murit la...417

7 iul 20:48MapamondMarea Britanie: Ministrul sănătăţii şi cel al finanţelor şi-au anunţat demisiile din guvern

Ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, şi-a anunţat marţi demisia, explicând că şi-a pierdut...452

7 iul 20:48MapamondCoronavirus: Compania germană CureVac a depus o plângere împotriva rivalului său BioNTech

464

Sănătate
7 iul 00:00SănătateEvită aceste alimente înainte să zbori cu avionul

Evită aceste alimente înainte să zbori cu avionul, dacă vrei să ai un zbor liniștit, fără neplăceri cauzate de...225

7 iul 00:00SănătateCardiolog: Ce trebuie să mâncăm pentru a ne proteja inima

Ce trebuie să mâncăm pentru a ne proteja inima și care sunt alimentele nepermise dacă vrem să avem o inimă...321

7 iul 00:00SănătateSemne care ne arată că trebuie să vizităm oftalmologul

211

7 iul 00:00SănătateCe boli poate anunța pierderea mirosului

Pierderea temporară a mirosului este foarte frecventă și apare adesea în răceli obișnuite și alergii nazale. Dar...253

7 iul 00:00SănătateCe riscăm dacă facem sport în zilele toride de vară

Ce riscăm dacă facem sport în zilele toride de vară și cum putem include exercițiile fizice vara fără a ne pune...203

7 iul 00:00SănătateTop 10 semne ale unui cheag de sânge în picior

Cheagurile de sânge sunt șocant de frecvente. În medie, o persoană moare din cauza unui cheag de sânge la fiecare 6...295

7 iul 00:00SănătateIată ce riscuri apar dacă bem apă rece

Este bine să bem apă, dar…: rece sau caldă? Ce riscuri apar dacă bem apă rece, potrivit studiilor științifice...260

7 iul 00:00SănătateCele mai bune soluții naturale împotriva țânțarilor

Înțepăturile de țânțari nu sunt doar enervante, dar pot fi și periculoase pentru că nu știm ce boli ne pot...250

7 iul 00:00SănătateÎți amorțesc mâinile? Ai grijă, pot fi afecțiuni grave

309

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT