REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RAEDPP continuă EVACUĂRILE din cartierul HENRI COANDĂ și din blocurile ANL

RAEDPP continuă EVACUĂRILE din cartierul HENRI COANDĂ și din blocurile ANL

Replica API 12 august 2020 | 00:10 14269

În urma unor verificări derulate în ultima perioadă, au fost depistate nereguli în ceea ce privește autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de către chiriași ai campusului social Henri Coandă și ai locuințelor din fondul locativ de stat, administrate de RAEDPP (Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat") . Evacuările din campus dar și din blocurile ANL se țin lanț, în fiecare săptămână 1 sau 2 chiriași fiind evacuați. În altă ordine de idei, în campusul Henri Coandă vor fi montate cât de curând camere de supraveghere, pentru monitorizarea locuitorilor cartierului.

foto: joiengru.ro

”Noi am mai făcut evacuări și la Henri Coandă, și la ANL și din fondul locativ. La începutul lui august am mai avut 3 evacuări din Henri Coandă, 2 cu adeverințe de la SPIT false, iar celălalt care nu locuia acolo ci el stătea în Anglia, și lăsase cheile unui prieten, așa că i-am reziliat contractul. La ANL am avut două evacuări una pentru subînchiriere și cealaltă pentru neplată” a declarat Florin Gheorghe, directorul RAEDPP, pentru ziarul Replica de Constanța.

Florin Gheorghe

Florin Gheorghe: ”În 90 de zile sperăm să avem camere de supraveghere în Henri Coandă

În privința montării camerelor de supraveghere în cartierul Henri Coandă, Florin Gheorghe crede că în cel mult 90 de zile acestea vor fi montate: „Suntem în procedură de licitație cu camerele de luat vederi, și sper ca în 90 de zile să avem toată lucrarea terminată. Tot cartierul va fi monitorizat, inclusiv aleile din jurul cartierului, pentru că mai sunt unii care își fac veacul și pe străzile din jur. Și holurile de acces în bloc vor fi monitorizate, iar la anul sperăm să putem să punem și interfoane la toate blocurile.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pastra ti oamenii care sant seriosi si vad de treaba lor iar balaurii si smardoii sau cei care stau fara acte sai duca dracu unde cred ei si va spun ca sant multi unde stau 5 apar 10 exact ca gandacii care bantuie blocurile
0
1
Ksjcksk kskdkskkd kakwkckx
2
1
la anl in poarta 6 sa ii dea afara se sta abuziv
0
0
Si Palatul are destui acolo.
0
0
Votati Fratila!!! Muta zburatoarele in 3 luni in afara orasului! E singurul care are asta in program!
4
1
Daca aveti tupeu si vreti sa scapati orasul de infractori, intr-o dimineata, pe neanuntate, inconjurati HC cu jandarmi si caini lupi.Apoi politia sa-i verifice pe bsolut toti haidamacii care isi fac vecu pe acolo. La cea mai mica neregula, flit, afara cu el din Constanta.Cine refuza , angajat la sptii verzi, sa munceasca 10 ore pe zi si sa vezi ca dupa aia ,nu mai au chef de furat. Primaria nu trebuie sa mai plateasca un 1 leu pt leprele alea.Acolo-i o cloaca de infractori care trebuie eliminata. Cu forta,ca tiganimea nu stie de vorba buna.
12
2
Pai romanii asculta manele
20
2
Unul,doi pe saptamana, este praf in ochii fraierilor. Sunt zeci sau chiar sute care va trag pe cosor. Daca nu scoateti tiganii, nu se rezolva nimic. Nu exista tigan cinstit! Toti sunt o apa si-un pamant! Sunt peste tot! Au invadat pana si retelele de socializare! Chiar daca abia stiu sa scrie, se inghesuie pe acolo..Astia trebuie starpiti cu totul! NU exista alternativa. Au incercat si altii mai puternici sa-i domesticeasca si nu au reusit nicicum!
12
1
Facuti toti tiganii si tigancile vedete pe bestgorepunctcom la beheadings!
10
1
rom sau romin tot dracul ala este
4
6
Lasati romii in pace ei sunt locuitori ai rominiei si sunt vorbitori de limba romani
4
13
evacuati TOT acest cartier infect, care traieste din pomana primariei, adica din banii nostri, ai tuturor! daramati acele infectii si faceti parc, mall, scoala, orice, dar scapati orasul de tigani!
15
2
Afacerile lui Mazare..cu votantii lui
16
3
trebuie dati afara, acolo va fi cartierul infractionalitatilor
16
0
La ob1 ap.16 e mana in mana cu Raedpp. asa ca las-o balta.Nu a mai inchirat pana acum, le este frica de controale.
7
2
pune si pe Tulcica si pe badea cartan si pe soveja sa vezi ce fac noaptea..dar cel mai bine mutati pe roti in Palas, la cap de linie 48..cica in 90 de zile..adica dupa alegeri si apoi ..alta data, mai vorbim
9
1
Nici nu pot sa mai trec prin fata la betoane, stau gastile de tigani si fac glume pe seama batranelor
17
2
Evacuati toate persoanele si demolati cosmeliile metalice din Tomis Nord.
24
2
la anl-urile de la egreta sunt locatari care dorr vin si platesc intretinerea ,nu locuiesc acolo dar le tin pentru zile negre
16
0
Referitor la nereguli in adeverintele de la SPIT, sesizari penale s-au facut? Oare ???
9
3
vor fi evacuati nemembrii pese de
7
3
ce evacuari a-ti facut ma ca eu umblu in fiecare zi pe acolo si sunt aceiasi. pe cine a-ti evacuat, de ce nu dati numarul apartamentelor din hc din care a-ti evacuat?
18
4
Jumatate din locuitori anl-urilor sunt plecati in strainatate cu familiile.au domiciliul afara si aici casa de vacanta.de ce nu se verifica?este legal sa ai domiciliul stabil in alta tara si sa ai anl in romania?
31
3
La ob 1 pe zefirului ap 16 este inchiriat in regim hotelier iar voi va faceti ca nu vedeti asta
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108