REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

RAEDPP: continuă refacerea acoperișurilor și fațadelor imobilelor situate în Constanța

RAEDPP: continuă refacerea acoperișurilor și fațadelor imobilelor situate în Constanța

Replica API 5 iunie 2020 | 19:42 1388

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța continuă amplul proiect demarat în anul 2019, prin care își propune refacerea acoperișurilor și fațadelor imobilelor situate în municipiul Constanța.

În urma procedurii de atribuire, în această săptămână au fost demarate lucrările de reabilitare a primei clădiri cu destinația de locuință, cu respectarea avizelor Direcției Județene pentru Cultură Constanța. Este vorba despre un imobil situat în zona centrală a municipiului, cu acoperișul, fațada și tâmplăria exterioară în stare avansată de degradare. Arhitectura imobilului a fost deteriorată de modificările efectuate de către foștii chiriași ai Regiei. Nerespectând prevederile contractuale, locatarii au executat atât lucrări asupra fațadei, cât și în interior, fără a avea acordul RAEDPP și fără a deține autorizație de construcție, fapt care a sporit gradul de degradare a clădirii și a dus la rezilierea contractului și evacuarea chiriașilor.

„Nu este prima dată când chiriași ai Regiei realizează intervenții fără a avea acordul nostru, pricinuind astfel însemnate stricăciuni. Prin lucrările pe care începem să le derulăm, imobilul își va schimba înfățișarea și va fi adus la aspectul inițial. Vom urmări în permanență exploatarea imobilelor pe care Regia le are în administrare, pentru a nu se mai repeta astfel de situații”, a precizat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

După finalizarea lucrărilor, care vor dura aproximativ 30 de zile, imobilul va fi repus în circuitul de exploatare.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati afara din case toate ciorile.
0
0
Pe str. Callatis nr.16 detinator gh.Spatchi fatada oribila ,schela fara aprobare !!!
0
0
Imobilul di str.Jupiter nr 13.Centrul Constantei.Acolo locuiesc doi pensionari cu un venit de 429 lei pe luna.Cum isi pot face ei,vreodata fatada?..Autoritatile ii obliga,dar cu ce bani.Ceea ce se va face,se va face cu pile....
4
3
Mai asteptati putin. Vor cade toate si nu va mai fi nevoie de nicio interventie.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369