REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Rafila: Au fost devoalate mecanismele de sifonare a banilor publici care au fost puse la punct în PNRR

Rafila: Au fost devoalate mecanismele de sifonare a banilor publici care au fost puse la punct în PNRR

A.F. 19 septembrie 2023 | 00:00 563

Ministerul Sănătăţii a devoalat mecanismele de "sifonare a banilor publici" care au fost puse la punct în PNRR, a declarat luni ministrul Alexandru Rafila.

Rafila: Au fost devoalate mecanismele de sifonare a banilor publici care au fost puse la punct in PNRRAlexandru Rafila

"Aş vrea să mă refer la semnatarii şi promotorii acestei moţiuni a minciunii, a dezinformării, a atacurilor la persoană care nu fac altceva de doi ani de zile decât să încerce să dinamiteze sistemul de sănătate. Nu există niciun fel de abordare constructivă, nu există niciun fel de sugestie constructivă, doar demagogie, minciuni, atacuri la persoană. În ultimul an şi jumătate m-am întrebat de ce se întâmplă acest lucru? De ce acest atac permanent la Ministerul Sănătăţii? Pentru că Ministerul Sănătăţii, şi ei ştiu că eu ştiu, a devoalat mecanismele de sifonare a banilor publici care au fost puse la punct în PNRR. În PNRR nu se vor mai fura bani aşa cum dumneavoastră v-aţi imaginat", a afirmat ministrul prezent la dezbaterea moţiunii simple "Ministrul Rafila - turistul leneş şi cinic care lasă România fără spitale", iniţiată de deputaţii USR şi ai partidului Forţa Dreptei.

El a amintit că a scăzut banii pentru consultanţă cu 60%.

"Am scăzut consultanţa doar pentru reforme cu 60%. Nu mai aveţi acces la bani decât printr-o modalitate legală. Nu se poate să facem în România spitale dacă nu ne facem bine şi nu încercăm să promovăm doar adevărul, ci doar minciuna. Minciuna vă va copleşi. Dumneavoastră probabil că nu veţi mai intra în Parlamentul României, pentru că aveţi vocaţia distrugerii - Uniunea Scufundaţi România. Ăştia sunteţi. Staţi cu capul în pământ acum. Să staţi cu capul în pământ în faţa poporului român. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a mai susţinut ministrul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510