REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Răfuială cu focuri de armă, în faţa unei case de pariuri

Răfuială cu focuri de armă, în faţa unei case de pariuri

Replica API 30 mai 2020 | 00:05 7673

Scandal cu bâte şi pistoale pe terasa unei săli de pariuri sportive. Totul a plecat de la un conflict anterior între victimă şi agresor, urmată de o descindere în forţă a acestuia pe terasa unde victima stătea alături de câţiva prieteni.

Cum s-a petrecut totul

Conform rechizitoriului, persoana vătămată se afla pe terasa unei săli de pariuri împreună cu câţiva prieteni. La un moment dat, în fața sălii de pariuri sportive au oprit două autovehicule, respectiv o autoutilitară și un autoturism marca BMW X5, din care au coborât mai multe persoane de etnie rromă, persoana vătămată recunoscându-i pe inculpatul Baboi A. și alte rude ale inculpatului. Astfel, pe fondul unui conflict anterior, inculpatul înarmat cu un pistol s-a îndreptat în direcția persoanei vătămată. Acesta din urmă, văzând gestul amenințător al inculpatului s-a deplasat în fugă înspre terasa unui local aflat în imediata apropiere.

Urmat de rudele sale, Baboi A. s-a deplasat în direcția persoanei vătămate și după ce aceasta a ajuns pe terasa localului, în momentul în care încerca să pătrundă în incinta locului, de la o distanță de câțiva metri, agresorul a tras 3 focuri de armă cu bile din cauciuc în direcția persoanei vătămate, provocându-i echimoze în zona spatelui.

Persoana vătămată şi-a retras plângerea

Pe parcursul cercetărilor, persoana vătămată şi-a retras plângerea prealabilă formulată împotriva lui Baboi A. pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Instanţa a decis condamnarea inculpatului la o amendă penală în cuantum de 2200 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru tigani doar benzina si chibrit. Atat. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
24
0
Oamenii de cacat compenseaza lipsa calitatilor cu masini bune,cu telefoane performante,chiar daca lucrurile clar ca nu sunt cumparate din bani munciti de ei. Daca ar avea macar cinci clase primare,astia ar putea fi votati sa ne conduca tara,ca prea mari diferente intre ei si cei de sus de acum, nu prea sunt.Calitatea umana e aceasi.
9
0
Mai Virgile, dar esti pericol!! Cel mai tare jurnalist! Ia zi, legat de articol, cand a fost treaba?! Unde?! Ce te-a apucat sa compui pe genunchi mizeria asta de articol?! Numai tu stii ce ai vrut sa spui!
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218