REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Răfuială sângeroasă la o nuntă din Bragadiru. Un invitat a murit, după ce a fost înjunghiat

Răfuială sângeroasă la o nuntă din Bragadiru. Un invitat a murit, după ce a fost înjunghiat

Mirela PASCAL 29 mai 2023 | 13:07 3364

Scandal sângeros la o nuntă! Un bărbat a fost înjunghiat, seara trecută, în timpul unei petreceri care a avut loc în localitatea Bragadiru. Potrivit martorilor, acesta ieşise în faţa localului pentru a vorbi cu un alt bărbat care nu era invitat la petrecere. Cei doi s-au luat la ceartă, iar scandalul a degenerat rapid. Agresorul a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat victima în zona abdomenului. 

Rafuiala sangeroasa la o nunta din Bragadiru. Un invitat a murit, dupa ce a fost injunghiat

Imediat, atacatorul s-a făcut nevăzut. Bărbatul rănit a fost transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, însă, din păcate,a murit. Petrecerea ar fi fost organizată de membrii unei comunităţi de romi, care şi-au continuat distracţia.

Rafuiala sangeroasa la o nunta din Bragadiru. Un invitat a murit, dupa ce a fost injunghiat

"La data de 28 mai a.c., în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută. La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei", a transmis IPJ Ilfov.

Rafuiala sangeroasa la o nunta din Bragadiru. Un invitat a murit, dupa ce a fost injunghiat

În prezent, poliţistii desfăşoară o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul şi dacă există şi alte persoane implicate în incident. 

Update

Agresorul, de 34 de ani, s-a predat la Secția 19 Poliție din București, de unde a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CYOROPYNE porumbey vopsiti Razbeliti
1
0
MATERIE PRIMA PT SAPUN
2
0
Cu astia nu o sa intram niciodată in schengen
3
2
M i r e l a P a s c a l, cum vrei sa citesc eu ce ți-a spus Gluga ție, dacă interzici comentariile la acel articol? Ai fost la nunta lui Gluga? Ce aperitive a avut? Sunt secții de miliție vai de capul lor. De ce nu își dă demisia Gluga al tău, dacă nu găsește resurse ca sa le renoveze? Sa lase pe altul. Mie, IPJ Cta mi-a dat un răspuns la o plângere, iar în urma intervenției IGPR, IPJ Cta mi - a dat, apoi , alt răspuns la aceeași plângere. Dacă aveți probleme nebăgate in seama, faceți plângere la IGPR București, nu va mai pierdeți timpul cu Provincia. Pentru mine, acel articol e o gargara...o gargara cu apa de gura ieftina de la L idl. Deci: ce aperitive a avut la nunta acest Gluga din Brăila?
4
0
ci ori pro aste
4
0
Rrumanie,tara mea de vis,tara de glorie ! Cate fonduri europene au intrat in kurul acestor c***i si NIMIC. Ciorditori ,precum, Paun, Medelin Voicu le au folosit in scopuri personale.Cand ii vad pe suveranistii "suedezi carbonizati" , ce plang pe umerii Rrumaniei ma ia rasul !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367