REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Răfuielile şi obiceiurile clanurilor din "subteran", coşmar pentru locuitorii cartierului Tomis III

Răfuielile şi obiceiurile clanurilor din "subteran", coşmar pentru locuitorii cartierului Tomis III

Replica API 23 aprilie 2013 | 00:00 100

Crime, scandaluri şi incendii! Este situaţia cartierului constănţean Tomis III, toate evenimentele fiind înregistrate din cauza clanurilor care trăiesc în "subteran". Este vorba de oamenii străzii, care dau mari bătăi de cap locuitorilor din zonă, mai cu seamă ai blocului O2. Dacă la începutul anului au fost nevoiţi să asiste la înjunghieri, un alt element de nelipsit este reprezentat de incendii. Nici seara de luni, 22 aprilie, nu a fost prea liniştită, indivizii făcând un foc pentru a se încălzi. Flăcările au scăpat de sub control, vecinii fiind nevoiţi, din nou, să solicite ajutorul pompierilor.

Oamenii străzii au pus pe "jar" locuitorii cartierului constănţean Tomis III. Din câte se pare, aceştia nu mai au linişte de câţiva ani buni, de când respectivii indivizi au pus stăpânire pe o canalizare, situată în spatele blocului O2, pe care au transformat-o în adăpost de zi şi de noapte. Şi cum orice locuinţă trebuie să găzduiască şi bunurile personale, "chiriaşii" şi-au adus toate cele necesare, pornind de la materiale textile şi până la mase plastice. Însă, evenimentele neplăcute nu au întârziat să apară. Din cauza băuturilor alcoolice, oamenii străzii s-au luat la bătaie de nenumărate ori, provocând scandaluri imense în toiul nopţii, fiind necesară intervenţia oamenilor legii. De asemenea, unele evenimente s-au încheiat şi mai urât, cu înjunghieri şi chiar crime. O altă problemă ce nu dă pace locuitorilor blocului O2 este legată de incendiile frecvente. Mai exact, chiriaşii canalizării vor să se încălzească, focul scapă de sub control şi începe panica. Acest lucru s-a întâmplat şi în seara de luni, 22 aprilie, când a fost necesară intervenţia pompierilor din cadrul ISU Dobrogea. "Aurolacii, care locuiesc în canalizarea blocului O2, de pe strada Soveja numărul 66, au făcut un mic foc, se plângeau că este frig seara, de aici ditamai incendiul. Au sosit şi pompierii. Partea proastă este că aurolacii vor reveni în acelaşi loc unde acum câteva luni se înjunghiau, vor mai face câteva focuri iar noi nu vom scăpa niciodată de ei", se plâng locuitorii blocului O2. Pompierii constănţeni s-au chinuit să poată intra în canalizare, din pricina spaţiului îngust, dar au reuşit să lichideze incendiul în jurul orelor 23.00. Potrivit acestora, nu s-au înregistrat victime omeneşti, au ars doar materiale textile, plastice şi deşeuri. Reamintim că anul 2013 a debutat cu o crimă. Mai exact, un om al străzii şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiat, eveniment petrecut în aceeaşi zonă, fiind vorba de o răfuială între două clanuri din subteran. Victima se numeşte Gabriel Lupescu, zis Gabi Nebunul, care conducea gaşca din Tomis III, pe când agresorul este Constantin Franiuc, liderul unui grup din zona Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108