REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Raheem Sterling nu pleacă la Real Madrid: 'Am un contract cu City şi trebuie să respect asta'

Raheem Sterling nu pleacă la Real Madrid: 'Am un contract cu City şi trebuie să respect asta'

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 407

Raheem Sterling a vorbit despre speculaţiile apărute, conform cărora va semna cu Real Madrid. „Am un contract cu City şi trebuie să respect asta. Real Madrid este un club fantastic”, a spus atacantul.

Sterling a spus despre echipa lui Zidane că este „un club fantastic”, dar susţine că plănuieşte să rămână în continuare la Manchester City.

Atacantul lui City a luat parte la o şedinţă foto în care apare ţinând tricourile ambelor echipe pe umeri.

„Cum să răspund la întrebarea asta? Este camera live sau doar face fotografii? Nimeni nu ştie ce va rezerva viitorul. Sunt un jucător şi sunt întotdeauna deschis la provocări, dar deocamdată provocarea mea este la City şi sunt foarte fericit. Am un contract cu City şi trebuie să respect asta. Real Madrid este un club fantastic. Când vezi tricoul alb, ştii exact ce reprezintă acest club. Este masiv. Astfel de speculaţii sunt ceva ce vezi tot timpul. Sunt jucătorul lui City şi mă bucur de asta în acest moment, chiar dacă lucrurile nu au mers exact cum ne-am dorit în campionat. Avem acum o oportunitate uriaşă în Liga Campionilor”, a spus Raheem Sterling, citat de AS.

Manchester City va întâlni Real Madrid în şaisprezecimile Ligii Campionilor. Aceasta ar putea fi ultima şansă pentru City în următorii doi ani să câştige Liga Campionilor. „Cetăţenii” au fost suspendaţi doi ani din competiţiile europene de către UEFA după ce au încălcat regulile de fair-play financiar, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367