REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

RAJA a găsit contoare blocate sau montate fără a fi respectate cerințele tehnice

RAJA a găsit contoare blocate sau montate fără a fi respectate cerințele tehnice

Replica API 6 iunie 2015 | 00:00 251

Constănţenii au vrut să fenteze Regia de Apă

Constănţenii au vrut să fenteze Regia de Apă

SC RAJA SA a efectuat o amplă acțiune de verificare a abonaților, indiferent de statutul juridic al acestora (gospodării individuale sau agenți economici). În unele cazuri, în urma verificărilor efectuate la gospodăriile individuale, s-au găsit contoare blocate sau montate fără a fi respectate cerințele tehnice, toate aceste aparate de măsură înregistrând eronat consumul de apă. Având în vedere toate aceste aspecte, la nivelul SC RAJA SA s-a luat decizia demarării unei ample campanii de înlocuire a contorilor, realizată din fonduri proprii.

Astfel, începând de astăzi, 3 iunie 2015, echipele Corpului de Control împreună cu inspectorii constatatori din cadrul SC RAJA SA Constanța au demarat acțiunea de verificare și înlocuire a contorilor de la nivelul gospodăriilor individuale – abonați persoane fizice. „Pentru derularea acestei campanii în bune condiții, facem un apel către toți abonații să ne asigure accesul la căminul de branșament și să ne pună la dispoziție toate informațiile legate de rețeaua interioară a imobilelor aflate în proprietate”, au declarat reprezentanţii RAJA. Toți contorii ce vor fi montați sunt de clasă de precizie C și au buletin de verificare metrologică cu valabilitate pentru o perioadă de șapte ani. Pe lângă verificarea și înlocuirea apometrelor, echipele mixte efectuează și o sigilare a aparatelor de măsură, cu sigilii înseriate, al căror număr unic va fi trecut în baza de date a consumatorilor. Acțiunea a fost demarată pe municipiul Constanța, în zona Faleză Nord, pe străzile Zorelelor, Răchitași și Tabla Buții.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218