REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

RAJA a pus în funcţiune 11 fântâni arteziene din municipiul Constanţa

RAJA a pus în funcţiune 11 fântâni arteziene din municipiul Constanţa

Replica API 23 august 2016 | 00:56 338

SC RAJA SA a preluat la începutul acestei luni, de la Primăria Constanţa, întreţinerea şi reabilitarea fântânilor arteziene din municipiu şi din staţiunea Mamaia. Având în vedere, timpul foarte scurt, dar şi starea tehnică a unor obiective, anul acesta fântânile vor fi reparate doar din punct de vedere tehnic (instalaţii şi pompe), urmând ca la sfârşitul sezonului estival, toate obiectivele să intre într-un amplu proces de reabilitare.

În urma eforturilor depuse, 11 dintre fântânile arteziene din oraş, respectiv: Fântâna din faţa Muzeului de Artă, Bazinul „Cascadă” şi Bazinul „Pescarii” din zona Faleză Cazino Constanţa, fântâna din Parcul Teatrului „Oleg Danovski“, fântâna din Parcul Tomis II, bazinul de apă din Parcul Casei de Cultură, fântâna din zona Dacia, bazinul ornamental de la hotel Sulina (staţiunea Mamaia), bazinul ornamental de la hotel Meridian (staţiunea Mamaia), fântâna din Piaţeta Cazinoului din staţiunea Mamaia şi fântâna din parcul Far au fost puse în funcţiune.

Lucrările au constat în repararea instalaţiilor electrice, a pompelor, a ţâşitorilor şi a sistemelor de alimentare cu apă, dar şi în igienizarea bazinelor. Pentru sezonul estival următor, SC RAJA SA va efectua reparaţii capitale la nivelul acestor obiective, cu refacerea hidroizolaţiei, a finisajelor şi a elementelor structurale, activităţi de îmbunătăţire a eficienţei pompelor de recirculare a apei, a sistemelor de filtrare şi de refacere a instalaţiilor de iluminat. În perioada următoare, echipele RAJA care lucrează la întreţinerea şi reabilitarea acestor fântâni, vor pune în funcţiune şi bazinul din zona Policlinicii II.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218