REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

RAJA este alături de comunitate în lupta cu COVID-19!

RAJA este alături de comunitate în lupta cu COVID-19!

Replica API 28 martie 2020 | 11:13 1123

RAJA asigură comunităților în care își desfășoară activitatea servicii esențiale, de aceea, în condițiile evoluției epidemiei provocate de virusul SARS-CoV-2. "Ne-am mobilizat pentru a face față tuturor provocărilor întâmpinate pe parcursul acestei perioade fără precedent", transmite compania.

"În ciuda distanțării sociale și a tuturor măsurilor impuse pentru protejarea sănătății angajaților, dar și a abonaților noștri, la nivelul RAJA toate activitățile se desfășoară în regim de foc continuu. Pentru a asigura o apă potabilă sigură și de calitate tuturor consumatorilor, dar și un serviciu eficient de canalizare/epurare a apelor uzate menajere, echipele noastre sunt în permanență prezente pe teren, în vederea realizării intervențiilor curente asupra sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare la nivelul localităților deservite.

Totodată, suntem conștienți că, pentru a depăși această perioadă critică, este nevoie de o mobilizare colectivă, de aceea suntem solidari cu sistemul sanitar, ajutând la punerea în funcțiune a Spitalului Militar mobil care va fi ridicat pe stadionul „Portul” din Constanța. Spitalul Modular de Izolare şi Tratament va funcţiona ca o secţie extinsă de boli infecţioase a Spitalului Militar de Urgenţă Constanţa. Prin urmare, RAJA s-a implicat activ și și-a asumat, din surse proprii, realizarea în regim de urgență, a întregii infrastructuri care va asigura necesarul de apă potabilă și colectarea apelor uzate.

În acest sens, mai multe echipe, formate din zeci de angajați ai societății, lucrează 24 de ore din 24 pentru racordarea și branșarea la sistemul de distribuție a apei potabile și de canalizare a noului spital, prevăzut cu o capacitate de peste 600 de paturi.

Reamintim tuturor utilizatorilor că apa are un rol deosebit de important în prevenirea răspândirii Coronavirusului. Este nevoie de doar 30 de secunde pentru spălarea mâinilor cu apă și săpun ca să ținem la distanță virușii", au transmis reprezentaţii RAJA SA.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
apa lasata de la mama natura si Dumnezeu , au gasit o facatura,s a se imbogateasca nenorocitii , o platim ca si cum o fabrica ei !
5
0
Facturile se platesc magazinele care au Paypoint
0
2
ACUM CIORDELA LA STROE! EL NU STA ACASA DOAR ESTE EXPIRAT ?
3
0
Ce se intimpla cu plata facturilor daca nu ai mijloace on line? La fel la gaz si curent.
1
1
Dupa ce ne-ati furat ani de zile cu acte in regula in sensul ca platim cel mai mult pe mc de apa, acum va interesati si de noi. Daca este asa de ce nu reduceti costurile facturilor.
5
0
Felix sa mori calcat de tractor pe cap imbecilule!
4
0
va rugam nu mai trimiteti hinghierii pe drumuri la citit de apometre, aveti timp dupa pandemie!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920