REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

RAJA, LĂMURIRI despre LUCRĂRILE din TOMIS III

RAJA, LĂMURIRI despre LUCRĂRILE din TOMIS III

Replica API 6 decembrie 2021 | 01:10 3598

Pe bulevardul Tomis la intersecția cu Soveja se execută lucrări de reabilitare a magistralei de apă, din fontă ductilă, cu diametrul de 800 mm, lucrări ce fac parte din contractul CL 32, “Reabilitare aducțiuni și magistrale Constanța”, în valoare de aproximativ 40 milioane lei.

În zonă au fost descoperite rețele edilitare foarte vechi, ce nu au fost trecute în avizele obținute pentru proiect. În această situație a fost necesară modificarea traseului inițial. Având în vedere materialul conductei nou pozate, fontă ductilă, piesele de legătură pentru modificarea traseului au fost făcute pe comandă specială, având dimensiuni atipice. La ora actuală, piesele au fost aprovizionate de către constructor și de săptămâna trecută au fost reluate lucrările. Conform graficelor de execuție, până la data de 15 decembrie 2021, intersecția va fi redată traficului în condiții normale, inclusiv se va realiza asfaltarea, dacă vor permite condițiile meteo.

„Înțelegem și ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar pe parte de subteran lucrările au continuat fără oprire, în momentul de față având loc subtraversarea canivoului de termie din zonă. Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor. Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni cu amănunte pe măsură ce lucrarea avansează!“, au transmis reprezentanții RAJA.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367