REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

RAJDP Constanța a scăpat de niște bunuri costisitoare: Spațiile din programul „Protecția Plantelor” au revenit la Consiliul Județean

RAJDP Constanța a scăpat de niște bunuri costisitoare: Spațiile din programul „Protecția Plantelor” au revenit la Consiliul Județean

Replica API 25 decembrie 2017 | 23:16 252

Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de Consiliu Județean Constanța, care a avut loc în cursul zilei de vineri, 22 decembrie a.c., a fost introdus un punct pe ordinea suplimentară, la inițiativa vicepreședintelui Claudiu Palaz, proiectul de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța asupra unor bunuri imobile ce aparțin domeniului Privat al județului Constanța a fost trecut cu 34 de voturi. Lucian Lungoci din fruntea Regiei a făcut precizări pentru Cotidianul „Replica de Constanța” cu privire la ce bunuri sunt predate înapoi către CJ.

„Predăm înapoi la Consiliul Județean Constanța toate spațiile care aveau destinația de „Protecția Plantelor”. Erau niște curți, ruine, au fost date la Regie. Ele aveau legătură cu programul de împăduriri, iar cheltuiala era prea mare cu ele pentru noi. Astfel, CJC a luat înapoi aceste spații. Se vor ocupa de ei. Există un program la nivelul Ministerului Mediului de inventeriere a tuturor siturilor contaminate, vechi, derăpănate, posibile focare de infecție. Se obține finanțare de la minister, se face inventarierea și o să se treacă la treabă: ori se decontaminează și se refac, ori se demolează și se ecologizează”, a punctat Lucian Lungoci, șeful RAJDP.

Astfel, proiectul de reîmpădurire nu a funcționat cum s-a dorit, iar aceste spații din cadrul „protecția plantelor” se reîntorc în curtea Consiliului Județean, care se va decide ce va face cu ele.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102