REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

RALIURI pe o alee din Constanţa! Copiii sunt ÎN PERICOL

RALIURI pe o alee din Constanţa! Copiii sunt ÎN PERICOL

Replica API 26 aprilie 2017 | 00:00 311

În atenţia autorităţilor:

În atenţia autorităţilor:

Pericolul pândeşte la orice colţ de stradă în Constanţa! Şoferii, grăbiţi din fire, ignoră regulile de circulaţie chiar dacă riscă să pună în pericol vieţile celorlalţi oameni. Un caz concret se înregistrează pe o alee pietonală (!!!) aflată pe strada Dobrilă Eugeniu. Constănţenii care locuiesc în zonă se tem pentru vieţile copiilor din cauza autoturismelor care circulă cu viteze mari.

Părinţii copiilor care locuiesc în blocurile X5 şi V4 aflate pe strada Dobrilă Eugeniu din municipiu au ajuns la disperare! Asta după ce pe aleea pietonală a imobilelor autoturismele circulă cu viteză incredibilă, punând în pericol viaţa celor mici. „Vă scriu în numele a 50 copii cu vârste cuprinse între o lună şi 15 ani, în speranţa că ne veţi ajuta să rezolvăm problema. Pe aleea pietonală a blocurilor X5 şi V4 Dobrilă Eugeniu 17, maşinile ciculă cu viteză foarte mare şi sunt din ce în ce mai multe.

Practic intră pe alee pentru a scurta drumul. Dacă ieşi din scara blocului direct în alee şi vine o maşină, nu ai unde să te fereşti, aleea fiind îngustă, iar gard viu dreapta- stânga, te urci pe o bordura îngustă şi te rogi să nu te lovească. Noi, adulţii, să zicem că ne descurcăm, dar cu copiii noştri ce facem?”, susţin locatarii. Mai mult decât atât, se pare că în zona cu pricina a existat cândva un indicator ce interzicea circulaţia, situaţie normală, având în vedere că este o alee pietonală!

„Vrem să puneţi un semn de “ciculaţie interzisă”. Cu ani în urmă am înţeles că a fost, dar a dispărut. Poate aşa unii şoferi vor respecta semnul, iar copiii noştri vor fi mai în siguranţă”, au conchis locatarii blocurilor. Amintim că nu este singura zonă unde copiii sunt în pericol! Un caz similar s-a înregistrat şi pe strada Alexandru Alexandridi, aflată în cartierul Compozitorilor.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cit de greu poate fi sa puna administratia citiva tarusi sa nu mai intre nici o masina ???
0
0
Vedeti vreo masina?
0
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
7
2
pe unde sa mergi pe strazi sa te prinda .... in loc sa va bucutati ca va scapam de caini deja am terminat vreo 12 si cel ce se opune va primi aceias soarta
0
4
sa dispara spatial verde. este acolo loc pentru un bloc nou !
3
1
da, aleea aceea este pietonala. Dar ce te faci cu fufele ce locuiesc in acele blocuri si nu pot sa-si miste poponetul 10 metri pe jos?Sau cu pizza girl ce vine cu masina pana la usa apartamentului...ca de, cine sa-l opreasca? Pana intr-o zi cand se va intampla o nenorocire...cel mai bine este ca locatarii aceia sa trimita o notificare catre primarie...ca sa aiba cu cine sa se judece..
2
1
Toate infractiunile de orice tip se intimpla pt.ca autoritatile nu preintimpina si nu sunt ferme in actiunile de combatere a acestor incalcari ale legii.Iar educatia cine sa o faca? , la scoala slab acasa slab.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369