REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Raluca Bădulescu a dezvăluit ce vedete nu sunt inspirate din punct de vedere vestimentar

Raluca Bădulescu a dezvăluit ce vedete nu sunt inspirate din punct de vedere vestimentar

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:00 1539

Raluca Bădulescu a comentat ținutele mai multor vedete de-a lungul timpului, iar atunci când nu i-a plăcut, a spus-o fără reținere. Așa s-a întâmplat și de data asta. Vedeta a mărturisit ce vedete nu sunt suficient de inspirate din punct de vedere vestimentar.

Raluca Bădulescu

„Răspunsul se va lăsa cu multe urări de bine, dar îmi asum. Avem şi rubrica «Aşa da, Aşa nu» în cadrul Teo Show, unde, împreună cu Cătălin Botezatu, am comentat foarte multe vedete din România.

Există câteva artiste care au fost, de-a lungul timpului, în topul vedetelor care nu se îmbracă foarte bine. Nu-mi place cum se îmbracă Nicole Cherry sau Andreea Bălan.

Le-am văzut şi bine îmbrăcate la evenimente, shootinguri, dar nu au fost constante, cred că încă nu şi-au găsit stilul propriu.

Vedetele au impresia că dacă îşi iau un stilist pentru o perioadă scurtă de timp, acesta le poate construi un stil. Ceea ce este greşit, imaginea, stilul se construiesc în ani şi sunt multe lucruri care alcătuiesc imaginea unei vedete. Stilul vestimentar trebuie să fie în conformitate cu mesajul pe care acestea îl transmit publicului, să fie în conformitate cu personalitatea lor, cu vârsta pe care o au”, a declarat Raluca Bădulescu, scrie okMagazine, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta merita sa faca parte din Corul hamalilor din Liverpool.
1
0
Sa-i cumpere cineva o oglinda poate se sperie si nu mai vorbeste de altii
3
0
iari ati scos la lumina pocitania asta ?
4
0
Si tiganca asta, este vedeta ?! Botoxata asta, operata asta, cu vocea de magar... !? Ce si pe cine promovam !? Incredibil !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108