REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Raluca Bădulescu a slăbit alarmant. Ce spune vedeta despre cea mai recentă apariție

Raluca Bădulescu a slăbit alarmant. Ce spune vedeta despre cea mai recentă apariție

Replica API 6 decembrie 2021 | 00:00 2513

E de nerecunoscut! Raluca Bădulescu (47 de ani) este din ce în ce mai slabă! Jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) a ajuns să se topească pe picioare. Nu se mai oprește din slăbit după operația de micșorare a stomacului, pe care a suferit-o în urmă cu opt ani, iar cele mai noi poze ale ei i-au pus pe gânduri pe fani.

Raluca Bădulescu, în 2018

Jurata de la „Bravo, ai stil!” nu mai amintește cu nimic de excentrica Raluca Bădulescu pe care o știam în anii 2000. Iar asta pentru că deși extravaganța a rămas, silueta ei s-a transformat total. Vedeta a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus ani de zile, până când s-a hotărât să-și facă operația de gastric sleeve. A dat jos 65 kg, iar de atunci slăbește încontinuu și, mai nou, a ajuns să se topească pe picioare.

click pe foto

foto: Instagram.com

Este piele și os, însă Raluca spune că acum arată mai bine ca niciodată! Jurata de la „Bravo, ai stil!” e de nerecunoscut, iar hainele atârnă, pur și simplu, pe ea. Ultimele poze postate de vedetă pe Instagram au stârnit îngrijorare în rândul fanilor, care nu înțeleg cum a putut să slăbească atât de tare.

click pe foto

foto: Instagram.com

click pe foto

foto: Instagram.com

click pe foto

foto: Instagram.com

click pe foto

foto: Instagram.com

Raluca Bădulescu: "Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare radicală"

Raluca a dezvăluit pentru Click! secretul siluetei sale trase prin ineluș. „Trebuie să vă mărturisesc că sunt aceeași Raluca Bădulescu, am aceeași personalitate, am aceeași vervă, spirit. Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare radicală, a venit ca o nevoie pentru starea mea de sănătate. Mă bucur că am ajuns să mă mândresc cu o siluetă de invidiat, dar nu despre asta este vorba în viață. Oamenii nu trebuie judecați prin prisma siluetei. Cu toții avem ceva special, frumusețea vine din interior, nu trebuie să alergăm dupa imaginea perfectă. Eu m-am simțit bine în pielea mea și atunci, mă simt foarte bine și acum. Sunt sănătoasă, acesta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”, a declarat jurata de la „Bravo, ai stil!”, scrie Click!

Raluca Bădulescu, Vali Pungă

Așa arăta Raluca înainte să slăbească

A slăbit peste 60 kg după operația din 2012

Raluca Bădulescu s-a reinventat odată cu operația de micșorare a stomacului în urma căreia a scăpat de 65 de kilograme. După ce a ajunsese să cântărească 121 de kilograme şi să aibă grave probleme de sănătate, în 2013 Raluca Bădulescu a apelat la operaţia de gastric sleeve. "Eu am slăbit în total 65 de kilograme. Acum am 56, dacă facem un calcul matematic, mai bine nici nu îl fac. De la multă lume am auzit că au spus despre mine că am slăbit mult prea mult şi că nu e mai bine nici aşa. Am făcut o operaţie acum doi ani. Mă menţin aşa de 56-57 de kilograme de aproape un an. Mă menţin mâncând de toate, prăjituri, pizza pentru că eu sunt o gurmandă şi sunt toată viaţa o gurmandă. Eu nu m-am îngrăşat pe fond nervos, eu am mâncat", povestea Raluca Bădulescu, în 2014.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are mwuian de cadavru. De ce o tot bagati in seama?
0
0
tot boccie a ramas nu e nici o imbunatatire .
6
0
Ce hidoasa, ce aratare! Ne stricati ziua cu personajul asta.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218