REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Raluca Bădulescu s-a proptit la cabinetul estetic pentru a-și îndepărta ridurile

Raluca Bădulescu s-a proptit la cabinetul estetic pentru a-și îndepărta ridurile

Replica API 1 iunie 2020 | 00:00 1157

În ultima săptămână a stării de urgență, Raluca Bădulescu număra zilele până la revedea cu medicul ei estetician. Jurata de la „Bravo, ai stil” aștepta cu nerăbdare să meargă la clinică pentru a-și trata semnele lăsate de perioada stresantă pe care a traversat-o, scrie Libertatea.

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu mărturisește că săptămânile în care a stat în casă, în cea mai mare parte a timpului cu ochii ațintiți în telefonul mobil sau televizor, și-au pus amprenta asupra aspectului său estetic. Astfel că, în prima zi în care clinica medicului Iancu Morad și-a reluat activitatea, Raluca Bădulescu s-a prezentat la consultație și a reușit să scape de ridurile apărute în zona frunții și a ochilor.

„În aceste aproape trei luni de stat în casă simțeam că îmbătrâneam pe zi ce trece fără medicul meu. Nu a existat zi de la Dumnezeu să nu mă gândesc la el. Abia așteptam redeschiderea asta. Am stat în această perioadă mai tot timpul cu ochii în telefon și la televizor. M-am încruntat mult. Stresul s-a lăsat cu ceva riduri de care vreau acum să scap”, a declarat Raluca Bădulescu.

Se pregătește să-și refacă și conturul buzelor Pentru a-i reîmprospăta aspectul, medicul estetician i-a aplicat injecții cu toxină botulinică în zona frunții, dintre sprâncene și la colțul ochilor.

„Simt cum intră frumusețea și tinerețea în mine! Valuri, valuri”, spunea Raluca în timp ce medicul încerca să-i șteargă ridurile. „Toate femeile merită un tratament de reîntinerire după această perioadă stresantă. Abia aștept să revin ca să refacem și conturul buzelor. E important să fim mulțumiți de noi înșine, de modul în care arătăm, să ne îngrijim și să avem alături un medic excelent, care lucrează fin și ne pune în valoare frumusețea”, a mai completat Raluca Bădulescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca sa-i indeparteze ridurile intai a trebuit sa-i dea tencuiala jos .Nu mai promovati hidosenia asta de muiere sincer prefer articol cu grasimea oanei roman ...
2
0
Alt articol in care medicii esteticieni isi fac reclama gratis?
2
0
oana azi ? Tot shaorma cu de toate ?
2
0
hai ca se poate! Maine asteptam vesti proaspete despre Oana, stiti voi care, astea sunt la rand
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102