REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raluca de la Bambi, criticată de Raluca Bădulescu la „Bravo, ai stil“: „Nu ştiu cât te regăseşti în acest băboi elegant“

Raluca de la Bambi, criticată de Raluca Bădulescu la „Bravo, ai stil“: „Nu ştiu cât te regăseşti în acest băboi elegant“

Replica API 24 ianuarie 2020 | 00:00 727

Raluca Tănase

Foto: arhivă personală

Prima ediţie a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" a început în forţă, miercuri seară, la Kanal d, emoţiile concurentelor celebre atingând cote maxime. În culise, a fost prilej de certuri între Raluca Tănase şi Andreea Tonciu şi nici în faţa juraţilor lucrurile nu au stat mai bine. Blonda de la Bambi a primit criticile Ralucăi Bădulescu, una dintre cele mai indulgente jurate din concurs, ţinuta ei fiind intens comentată, scrie click.ro.

Dacă unele dintre ținutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes și au fost apreciate de contracandidate și de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe măsură așteptărilor. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost indulgenți în această prima întâlnire cu cele nouă concurente.

“Nu o să vă taxez pentru că, altfel, ar fi jale și ar mirosi a fum!”, a spus Cătălin Botezatu concurentelor în cadrul ediției de aseară “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Conflict deschis între Raluca de la Bambi şi Andreea Tonciu la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Raluca de la Bambi a purtat o ţinută îndrăzneaţă, într-o culoare aprinsă, care însă nu a prea fost pe gustul juraţilor, Raluca Bădulescu fiind cea mai vocală dintre ei.

Foto: arhivă personală

"Eu ştiu de ce ai ales această asortare: ţi-e frică să nu greşeşti. Ţinuta îmi place, dar nu ştiu în ce măsură te regăseşti tu în acest «băboi» elegant", i-a spus Raluca Bădulescu, comentariu care nu i-a picat tocmai bine cântăreţei.

Dacă pe scenă a avut parte de critici, în culise a fost şi mai şi. Discuții interminabile au avut loc între blondină şi Andreea Tonciu, cele două foste iubite ale lui Nicolae Mitea. Deși au fost cu același bărbat, deci au gusturi asemănătoare, nu dovedesc că s-ar înţelege câtuşi de puţin.

Andreea Tonciu se ceartă şi cu Maria Ilioiu (fosta ispită de la Insula Iubirii), nu doar cu Raluca Tănase. Scandalul dintre ele a fost ujul de amploare, în ediţia de joi (23 ianuarie) fiind se pare deyvăluit şi motivul pentru care cele două nu se suportă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai baba ca Baduleasca nu poate sa fie !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920