REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Raluca de la Bambi îşi vinde și casa după ce i-a dat papucii iubitului

Raluca de la Bambi îşi vinde și casa după ce i-a dat papucii iubitului

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:00 629

Raluca și Emil

Raluca de la Bambi (34 de ani) nu are noroc în dragoste și pace. Tocmai când lumea credea că bat clopotele de nuntă, blondă a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Emil. Cei doi aveau o relație de un an și jumătate și locuiau împreună într-un cochet apartament din zona Pipera, pe care îl amenajaseră numai pentru ei.

Raluca a fost cea care i-a dat papucii omului de afaceri în urmă cu cinci luni, dar a refuzat să spună și motivul. Acum cântăreaţa a decis să pună la vânzare și apartamentul în care cei doi porumbei au locuit.

”Era un apartament prea mare, îl făcusem pentru amândoi. Vreau să mă mut, să stau singură, să scap de amintiri. O să-mi iau o altă casă mai mică, de burlaciţă. Nu cred că am ghinion în dragoste. Pur și simplu ăta e destinul. Așa a fost să fie că nu m-am măritat până acum. Nu disper încă!”, ne-a declarat jumătatea trupei Bambi.

Denisa se mărită, Raluca terce printr-o nouă decepţie în dragoste

În timp ce Denisa Tănase, sora ei, a fost cerută de nevastă pentru a două oară, de data aceasta de afaceristul Mircea Brânzei, Raluca a avut parte doar de relații de lungă durata care s-au finalizat fără a ajunge la altar. Ea a bifat relaţii cu fotbalistul Nicolae Mitea, cu care a fost patru ani de iubire. Cei doi s-au despărțit tocmai când blonda era pe punctul să ajungă la altar.

Vara trecută, Raluca se distra de minune pe Litoral, alături de iubitul ei, Emil. Era toată numai un zâmbet şi nimic nu anunţa că cei doi vor ajunge să se despartă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu banii a fost problema
3
0
S-au desteptat baietii,nu duc la altar poligoane de incercari!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102