REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Raluca Pascu, declarații despre perioada de după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

Raluca Pascu, declarații despre perioada de după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

Replica API 7 mai 2021 | 00:00 1131

Raluca Pascu a vorbit în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars despre perioada de după divorțul de Pepe, tatăl celor două fetițe ale sale. Aceasta a explicat că a trecut cu greu peste separarea de cel ce i-a fost partener, iar efectele s-au observat și asupra fizicului ei.

Raluca Pascu

La câteva luni de la separarea de tatăl copiilor ei, Raluca Pascu a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă. Fosta soție a lui Pepe a trecut cu greu peste separarea de artist și a mărturisit că s-a simțit foarte rău în acea perioadă.

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe

Aceasta a explicat că inițial ar fi trebuit ca divorțul să fie unul discret și amiabil, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Raluca Pascu a precizat că a slăbit enorm în ultimele luni, acesta fiind unul dintre efectele situației deloc ușoare prin care a trecut.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars, scrie click.ro.

În ceea ce privește relația cu Pepe, Raluca Pascu a susținut că „atât a fost să fie”. „De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a mai spus Raluca Pascu pentru sursa anterior menționată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inseamna ca atunci era obosit!
2
0
Nu mananca dar poate muuuuult se caca....
1
0
cine este individa si ce treaba avem noi ,constantenii ,ca ea nu mananca ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218