REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Raluca Podea face praf cuplul momentului: „Brigitte, mai bătrână ca Biblia, Pastramă, un obsedat“

Raluca Podea face praf cuplul momentului: „Brigitte, mai bătrână ca Biblia, Pastramă, un obsedat“

Replica API 15 aprilie 2019 | 16:21 556

Se inflamează spiritele în patrulaterul amoros Florin Pastramă-Brigitte Năstase-Corneliu Oană şi Raluca Podea. Aceasta din urmă, până odinioară iubita oficială a lui Pastramă, a izbucnit după ce a fost nevoită să asiste la telenovela de la “Ferma” (PRO TV), emisiune în care a văzut cum bărbatul ei începe o relaţie cu Brigitte. Raluca o face praf pe rivala ei.

În timp ce Brigitte Năstase (42 de ani) se giugiuleşte cu noul logodnic, Florin Pastramă, în emisiunea “ Ferma”, de la Pro TV, Raluca Podea, fosta iubită înşelată, nu mai vrea să audă de cel care i-a fost iubit timp de doi ani.

Ba chiar a izbucnit şi la adresa rivalei: “Nu mă interesează această babă moralistă şi acest agramat obsedat”, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru click. ro.

Pe 10 martie a început oficial relaţia cu năbădăi dintre Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, şi Florin Pastramă, verişorul Ralucăi Pastramă, soţia cântăreţului Pepe. Atunci, Pastramă, care a tot ţinut legătura şi în “Ferma” cu fosta iubită, Raluca Podea, şi-a pus mama să şteargă pozele de pe conturile de socializare în care el apărea alături de Raluca.

Surse din apropierea Ralucăi Podea au dezvăluit că blonda a fost anunţată de mama lui Pastramă că fiul ei s-a cuplat cu Brigitte Năstase doar pentru rating şi că atunci când va ieşi din emisiune se va întoarce la ea. După patru luni în care l-a aşteptat pe Pastramă (n.r. filmările au început în ianuarie), Raluca Podea a decis să-i dea papucii bărbatului infidel, în momentul în care, spun prietenii blondei, Pastramă ar fi întreţinut relaţii intime cu Brigitte.

“E un păcălici! Pe Raluca a cerut-o de trei ori de nevastă, dar bani de inel nu avea. Dar cine se aseamănă, se adună. Brigitte făcea pe moralista la început şi îi zicea chiar Ralucăi că o să-l aducă ea pe calea cea dreaptă, că face ochi dulci concurentelor de la «Ferma»”, au declarat surse din anturajul blondei, pentru Click.ro. Recent lansat în showbiz, Florin Pastramă le-a făcut curte aproape tuturor femeilor din concurs, deşi avea iubită acasă care îl aştepta credincioasă.

Brigitte Năstase, şi ea aşteptată de iubitul Cornel Oană acasă, a cedat prima avansurilor lui Pastramă. Imediat s-a speculat că între cei doi nu ar fi dragoste adevarătă, ci doar interes. Florin Pastramă, zic gurile rele, nu este nici pe departe prinţul care se dă în faţa camerelor de luat vederi, ci mai degrabă un “cerşetor”. ”Este un prăpădit, înglodat în datorii. Se ruga de Raluca să-l facă vedetă la tv”, au mai dezvăluit surse din anturajul fostei iubite a lui Pastramă. În tot acest timp cuplul momentului în showbiz îşi continuă idila pe la Veneţia.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ascundeti-i pe reptilienii acestia, sa nu-i mai vada lumea !
7
0
La cati prosti sunt in tara asta , sigur are audienta aceasta emisiune de rahat...
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614