REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raluca Podea s-a îndrăgostit la Masterchef: „Sunt puţin debusolată“

Raluca Podea s-a îndrăgostit la Masterchef: „Sunt puţin debusolată“

Replica API 19 octombrie 2019 | 00:00 506

Raluca Podea

Foto: arhivă personală

A venit rândul Ralucăi Podea să se îndrăgostească într-un show tv. Blondina este concurentă la Masterchef şi dincolo de prepetatele pe care le face şi tensiunea concursului, are timp se pare să-şi arunce ochii şi asupra adversarilor. Unul dintre băieţii cu care a lucrat în echipă se pare că a cucerit-o pe fosta iubită a lui Florin Pastramă, însă el este prea timid ca să facă primul pas.

Nu doar Florin Pastramă s-a îndrăgostit la o emisiune de la Pro Tv, acum fiind însurat cu Brigitte, fostă Năstase, şi ea concurentă las Ferma 2019. Raluca Podea (32 de ani), blondina care s-a iubit cu Pastramă, este şi ea în aceeaşi situaţie. Ea le-a recunoscut juraţilor că nu se mai poate comcentra la balcul de lucru, iar vinovat de acest lucru este Jeremy Besadoux, medicul stomatolog, pasionat de bucătărie.

Emoționată și aflată parcă într-un alt film, Raluca Podea s-a încurcat la probă şi a ars sosul de vin pe care îl prepara, iar chefii au întrebat-o ce se întâmplă cu ea.

Foto: arhivă personală

"Să spunem că povestea cu îndrăgosteala este la faza de început. Mă emoționează. Stă aici în spatele meu și nu mă mai pot concentra. Trebuia să mă pună cu el în banc. Sunt puţin debusolată" , a spus Raluca Podea după ce a recunoscut că i s-au cam aprins călcâiele după Jeremy.

Nici el nu pare indiferent la privirile pe care i le aruncă Raluca. "Este o femeie foarte frumoasă. Nu ştiu dacă sunt genul ei de bărbat. Poate că sunt prea timid pentru ea. e o femeie puternică. îmi place de ea", a spus la rândul lui tânărul medic stomatolog.

Cine este noul iubit al Ralucăi Podea

Jeremy s-a născut în Paris, dar, la 9 ani, s-a mutat în Israel, alături de părinți și frații săi. În țara din Orientul Mijlociu, tânărul a făcut armata timp de trei ani și trei luni. Apoi, în 2012, a venit în București, ca să fie aproape de tatăl lui, CEO la o importantă companie de fashion.

Ca student în ultimul an la medicină dentară, bărbatul de 29 de ani are un zâmbet de milioane și are, aproape constant, o energie pozitivă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920