REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raluca Prună îl atacă pe Tudorel Toader: 'Ar trebui retras din toate forurile in care reprezinta statul roman'

Raluca Prună îl atacă pe Tudorel Toader: 'Ar trebui retras din toate forurile in care reprezinta statul roman'

Replica API 18 noiembrie 2019 | 01:55 404

Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Cioloş, îl atacă pe Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei în ultimele trei guverne PSD. Prună reacţionează la zvonul că Guvernul Orban ar putea să ceară revocarea lui Toader din Comisia de la Veneţia şi susţine că actualul rector al Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi ar trebui să piardă şi alte funcţii.

"Tudorel Toader ar trebui retras din toate forurile in care reprezinta statul roman. Nu e Comisia de la Venetia singurul astfel de for, desi cel mai important. Eu nu inteleg intarzierea in a opera aceste retrageri de incredere a statului in Toader. Justitia si atacul asupra acesteia a fost fermentul care a permis resetarea guvernamentala. Care fara presiunea societatii civile nu ar fi fost posibila", scrie Raluca Prună pe Facebook.

Tudorel Toader, fost judecător al Curţii Constituţionale, a reacţionat la informaţia că şi-ar putea pierde statutul de membru titular al Comisiei de la Veneţia. Publicaţia "Europa liberă" notează că Guvernul Orban ar putea cere în luna decembrie înlocuirea lui Tudorel Toader din calitatea de reprezentant al României.

"Era previzibil acest demers, în condițiile în care mulți sunt cei care își doresc să fie membri titulari în Comisia de la Veneția. Rămâne de văzut. Guvernul anterior a menținut calitatea de membru supleant pentru Bogdan Aurescu. Cel mai probabil este faptul că voi trimite o scrisoare deschisă către președintele Comisiei de la Veneția. Eu cred că vor face un astfel de demers", a declarat Tudorel Toader, pentru STIRIPESURSE.RO.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
afara cu tudorel sa le punem pe macovei si pruna sunt cele mai bune ne mai trebuie o keovesi si re forma statul politienesc traiasca yohannis cu ele
1
2
Toate pensiile speciale date trinpotrilor bugetari taiate de Urgenta!la fel abrogate legile speciale.Tilharii,hotii pesedisti si borfasii in puscarie!Acolo le este locul,linga mazare prinaie,constantinescu,fagabou,iorgus zanfir,cristian buci mangalia,etc
3
0
Spalatul pe creier nu a verificat legile in vigoare, nu s-a schimbat nimic bai retard pt ca a urlat minoritatea hastag spalate pe creier si idiotii ca tine caca aberatii fara fundament real. Arata unde scrie ce lege s-a modificat.
1
4
Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
5
1
acest criminal care a scos criminalii, violatorii, hotii si borfasii din inchsoare,si care au facut alte crime si violuri- acest criminal tudorel care si- plantat odraslele in locuri de munca fara examen- trebuie exclus din toate functiile- nu-i mai ajung banii- in mormant sa aiba parte de ei. Daca-ti viola sotia, din intamplare- ce reactie aveai?
10
4
Dar ce mari realizari a avut impertinenta asta? Dragi romani...mai vorbim peste 5 ani...despre Romania Normala. De 30 de ani puneti botul la toate vrajelile. Pana nu votati un om din popor , unul simplu, care nu le stie pe toate, dar macar are intentii bune si vrea binele tarii sau binele oamenilor, si nu este sclavul occidentului, nu o sa mai aveti o viata linistita. Asa ca...nu va mai imbatati cu apa rece
7
10
trebuie anchetat, trimis in judecata si condamnat pentru atac premeditat in forma contunua asupra institutiilor statului, democratiei si independentei justitiei.
12
5
peste 3 luni sa il dati afara pe Tudorel
6
0
Afara cu Bubosu din toate functiile publice, ca a distrus tara impreuna cu Ciordache. Sa duca sa se angajeze la privat, la munca adevarata...
12
7
MANCAMIAI PRRRRUNA.
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920