REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Replica API 6 martie 2021 | 00:22 2143

Raluca Turcan are viziuni din ce în ce mai... neclare! Cum vârsta de pensionare nu se poate modifica, vrea să permită angajaților să muncească până la 70 de ani.

N-ar fi rău, unora le-ar prinde bine dar... în ritmul acesta, nu mai prinde nimeni 70 de ani, pentru că ne omoară ei, guvernanții, înainte de vreme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
coruptiaucide
0
0
ala care ma linge pe hemoroizi adica retardatul de Atintisanu un prostanac ratat zis linge-pizda care nu-l doreste nici o muiere ca-i zgarcit si impotent sa-mi dea o muie-n zona inghinala !
4
1
Mai belitule , nu te tine nimeni sa te prezinti la orice CONCURS la o Institutie Publica ! Dar , problema este alta : cum vine "tanaru" la o institutie intreaba Ce salariu i se da ? La ce ora incepe provramul ? Se fac si ture de noapte ? Auuu ... pao e prea greu pt noi ... sa viii de la Club afumat la ora 4 si la ora 8 sa fii prezent la serviciu ! Asa ca ... mai du-te in pwlile noastre si nu mai manca kkt ! 80% dintre " tinerei " sunt viitori emigranti , diasporezii care-i voteaza pe satanistii USR !
7
1
Ralu hai sa fie 80, ca sa mai"lucram "impreuna" ca la PDL...stii tu, cind pe fata , cind pe dos...
7
0
Bosorogii cu functii de sefi sau care freaca menta in institutiile publice sa renunte la pensie si sa munceasca pana la 70 ani, nu sa ia si pensie si salariu, sa lase locul tinerilor sa munceasca, ca nu ai loc sa te angajezi la stat de fosile care iau pensie si salariu.
3
5
Curva extraterestra si desirata. Femeia snur fara tate, fara cur si cu un singur neuron si ala defect. Specimene de-astea au ajuns sa ne conduca. Vai de capul nostru de boi ca mai acceptam mult umilinta si bataia asta de joc.
10
1
si asta ca Olguta latra aceiasi poveste de cate ori apare la TV, O tuta !!!!!
2
8
in loc sa o futa grija cum sa ne faca pe noi astia amaratii sa muncim pana la 70 de ani mai bine i-ar face pe aia care ies la pensie la 40 de ani pensionarea normala la 65 de ani! aia au putere de munca nu mosii dupa 65 de ani!!
6
3
dar eu care am 80 de ani reangajat al primarului Neacoita care la 2 basini fac un pas urc scarile carat in spare de primar fiindca sunt codosul lui preferat .
11
1
Felicitari Raluca pentru faptul de cum iti bati joc de pensionarii romaniei,ce ati mai mintit pana ati ajuns la guvernare,acum 4 ani nu va mai pasa,ati pactizat cu cei cu pensii nesimtite,fratilor ce ati votat aia aveti.
11
1
asa este...se poate munci pana la 70 ani..si la PRIMARIA CERNAVODA...se munceste pana la 70 ani...dar cand unii dintre angajatii de 70 ani,incearca sa urce treptele de la PRIMARIE, le trebuie un sprijin ...unii sau unele sunt cracanati,sau cracanate, de te umfla plansul...cracanati si kakati la cur,dar sa fie la primarie...rasul lumii...
14
3
Nu va mai lamentati fratilor,aveti ce ati votat!
17
2
Pai javrele astea sunt puse pe distrugerea poporului roman si asa saracit in comparatie cu prietenii lor din Germania ! Cica vor forta de munca la PRIVAT ... adica sa te calareasca firmele Multinationale pe un salariu de mizerie ! Dar de Bancile Straine pe care le-au scutit de toate datoriile, tac ca porcu' in cotet !
18
2
Am Pensie de 1800Ron si Lucretius pe minim pe economie si pnl.Vrea ori pensie ori salari dupe 43 ani de munca .
4
3
Bai PNL-ule : cum poti sa numesti ca ministru al muncii o idioata care la un interviu tv nu stie ce varsta are ?!?! Si este si mai boccie ca ciuma aia de dinaintea ei ... Violeta Alexandru , fosta Bau ! Unde le gasiti pe dushmancele poporului roman ! In afara de concedieri si taieti salariale nu aduceti nimic nou amaratilor de romani ! Promovati prostia !
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614