REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raluca Turcan: „Alegerea lui Florin Iordache este profund viciată, în afara legii“

Raluca Turcan: „Alegerea lui Florin Iordache este profund viciată, în afara legii“

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:00 1355

Vicepremierul României, Raluca Turcan, susține că alegerea lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ, alegere făcută în Parlament prin vot, „este profund viciată, în afara legii de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ”.

Raluca Turcan

Florin Iordache a fost numit în funcţia de președinte al Consiliului Legislativ cu 185 de voturi pentru şi 43 contra, în timp ce omul susținut de PNL, Augustin Zegrean, a obţinut doar 41 de voturi pentru şi 187 contra, iar Ionuţ Duli Mazâlu, susținut de USR - 2 voturi pentru şi 226 contra. De remarcat că nici propunerea PNL, nici propunerea USR nu a primit nici măcar voturile propriului partid.

„Până și lupul din zicala românească își mai schimbă năravul, dar PSD ba!

Ați crezut povestea preschimbării partidului baronimii într-unul frecventabil, odată cu alinierea halatelor albe în concursul de popularitate? Eroare! Totul este gândit chirurgical, ca să mai câștige voturi. Nu este prima dată, doar personajele sunt relativ noi...

Recompensarea groparului justiției, a lui Iordache “altă întrebare”, cu șefia Consiliului Legislativ este incalificabilă. PSD își curăță listele pentru parlamentare de indezirabili, dar îi plasează strategic în instituții departe de ochii românilor, însă în poziții din care pot influența decizii. Autorul Ordonanței 13, autorul recursului compensatoriu care a scos din închisori condamnați pentru fapte grave este premiat acum pentru tot asaltul asupra statului de drept, care ne-a îngrozit în era Dragnea și a speriat instituțiile europene.

Alegerea lui Florin Iordache este profund viciată, în afara legii de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ. Oricine a putut vota un asemenea om nu are nicio legătură cu legea, respectarea și aplicarea ei.

În mod evident, asupra Consiliului Legislativ va plana de acum înainte suspiciunea noastră, a tuturor, în legătură cu avizele pe care această instituție le va elibera. Iordache va duce cu el oprobriul public. Și întreg arsenalul de torpile la adresa justiției și legislației românești, în general.

PSD nu ne poate minți astăzi că desemnarea lui Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ este un semn al schimbării, alta decât schimbarea sinecurilor. Profund și istoric, PSD va fi mereu un accident al democrației românești”, a spus vicepremierul Raluca Turcan pe pagina de Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai ce credeati ba acriturilor ca noi pesedeul avem creier?
3
1
nu s a... pus un pn-lins neviciat, curat si invatat !
5
1
Cine nu e ca Baranga sau Manciu, nu se califica.
4
1
lucrat la usri! propaganda voastra de data asta si a luat la mue! mana in mana cu pesedeu si manipulari ordinare pe fb! Presada, singura cinstita din gasca aia tace! cinste ei! mincinosi ca taticul coldea!
4
2
esti tu fata de cal ce esti!
10
3
asa ma botoaso si era mai bun zegrean? vedeti ma postacilor care e alternativa PNL ului
9
3
Sa te iei de mana ci cealalta proasta a Guvernului de incapabili P.N.L. ... cu pupaza de ANISIE care a inventat televizorul fara curent electric ! Ti care nu stii nici macar ce varsta ai ! Proastele natiunii !
13
3
Pentru ca Florin Iordache are liceul terminat la timp. Nu si a falsificat diploma de bacalaureat. Ca sa fie o alegere pe placul operatei facial liceul trebuia facut facultativ dupa obtinerea unei diplome false de licenta la o facultate inceputa la 30 ani si terminata la 50. Ala e om calificat doar daca e santajabil. Si pana la 30 ani sa fi lucrat in presa. Chiar si la curatenie dar printr o redactie de stiri gen Digi.
9
4
Sunt cea mai sexi femeie toti barbati intorc capu dupa mine.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920