REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Raluca Turcan: ARD este cu Europa şi civilizaţia, iar USL plezneşte de grandomanie

Raluca Turcan: ARD este cu Europa şi civilizaţia, iar USL plezneşte de grandomanie

Replica API 18 octombrie 2012 | 00:00 220

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a scris miercuri pe blog că derularea Congresului PPE la Bucureşti arată că ARD este alături de politicieni ,,grei europeni" care sunt preocupaţi de viitor, în timp ce USL arată într-un spectacol care ,,plezneşte de grandomanie" lipsa de viziune şi de anvergură.

,,Ceea ce s-a întâmplat asăzi în Bucureşti este demonstraţia perfectă a orientărilor diametral opuse ale celor două grupări politice importante din România. Este diferenţa între viziune şi lipsa de viziune, între anvergura politică şi lipsa acesteia", a susţinut ea.

Vicepreşedintele PDL a menţionat faptul că ARD a discutat la Congresul PPE ,,de la egal la egal" cu liderii europeni, în timp ce USL a arătat într-un spectacol care ,,plezneşte de grandomanie" lipsa de viziune şi de anvergură.

,,Alianţa România Dreaptă este cu Europa, cu civilizaţia, este alături de politicieni grei europeni preocupaţi de viitorul economic, social şi politic al popoarelor lor. Astăzi ARD discută de la egal la egal, cu seriozitate şi îngrijorare despre dificultăţile generate de criză - nivel de trai, inflaţie, blocaje, şomaj. Vorbim aceeaşi limbă şi căutăm soluţii. De partea cealaltă, USL arată, într-un spectacol care plezneşte de grandomanie, lipsa de viziune şi de anvergură. Este preocupat doar de circ, fast şi fanfaronadă! De fapt, nici nu avea alternativă: în Europa nu are credibilitate. Are un guvern izolat, care a făcut şi face în continuare gafe ! De aceea şi credibilitatea României, scade de la o zi la alta!", a comentat democrat-liberala.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367