REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Raluca Turcan dă asigurări: Avem banii pentru creșterea pensiilor. Românii nu au de ce să se îngrijoreze

Raluca Turcan dă asigurări: Avem banii pentru creșterea pensiilor. Românii nu au de ce să se îngrijoreze

Replica API 22 ianuarie 2020 | 00:00 378

Raluca Turcan

Raluca Turcan a declarat, miercuri, că Executivul a prevăzut în bugetul de stat pentru anul 2021, banii necesari pentru majorarea pensiilor cu 40%. Vicepremierul a mai precizat că "românii nu au de ce să se îngrijoreze" și că nu înțelege de ce subiectul majorării pensiilor este "permanent rostogolit".

"Cred că aici trebuie adăugat și punctul de vedere al premierului, care astăzi a afirmat că există bani alocați pentru creșterea pensiilor și o completare pe care eu îmi permit să o fac este următoarea: românii nu au de ce se îngrijora. În momentul în care PNL a ajuns la guvernare și a fost instalat Guvernul Orban, noi am fost preocupați de bunăstare și am luat o serie de măsuri care într-adevăr țintesc acolo unde este nevoie, sprijină mediul de afaceri, atrage fonduri europene, astfel încât România să se dezvolte și românii să aibă bunăstare. Sunt bani pentru majorarea pensiilor, nu văd de ce acest subiect trebuie să fie rostogolit atâta timp cât în bugetul de stat pe care l-am făcut, cu uriașe presiuni financiare lăsate în brațe de guvernul precedent, am inclus bani pentru majorarea pensiilor", a declarat Raluca Turcan, miercuri, la Palatul Victoria, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In tribunalu ct sunt futaciosi merg noaptea la femei si ziua judeca oameni dupa cum a fost noapte ferbinte cu femei
0
2
Muye psd muye draqnea. Asteapta sa vedem ce face si secaturile asteapta. Toti o apa si un pamant. Draq de secaturi si koorve.
1
4
Cand o vad pe proasta asta mi se face dor de Dancila
6
1
Tevisto ai facut rost de bani? De unde? A crescut leul sau iar imprumut? Pe scurt : Puie MNL
5
1
Eu iti spun doar atat: Du-te-n p---a ma-ti! Daca asa intelegi o confruntare de idei, atunci iti meriti o asemenea injuratura, secatura!...
9
2
treci draku si sugei pooola lui stolojan. huciiii.
8
3
Gata ma, lumea se trezeste la realitate, s-a cam terminat cu prostirea. Ca tu o tii intr-una pe a ta asta e alta problema, ori esti prea dobitoc ori esti platit sa postezi ori ai oarece interese politice!!
11
3
PNL-istilor ati vazut ca scadeti dramatic in sondaje cu imprumuturile haotice pe care le faceti si cu nasurile de austeritate si v-a intrat pwla in cur ! Acum sunteti in stare sa promiteti orice .... doar ca sa ramaneti la putere ! Mincinosilor ! Regretam ca v-am votat ! PSD -ul era mai bun ! Aia au marit salariile si nu dau oamenii afara din locurile de munca ! Cu Organ si cu proasta asta de Turcan care nu stie nici ce varsta are .... v-ati compromis total !
12
5
Cat de tampit sa fi sa pui botul la vrajeala lu olguta zdreanta si ciolacu care da la vasle?? Ba tampitilor cautati bugetul pe 2020 in monitorul oficial.e lege ba distrusilor.LEGE ba pripasilor,trambitati toata ziua rahatul antenelor si rtvului dar voi nu stiti sa cititi. Legea alocatiilor a fost promulgata dupa ce bugetul a fost construit si asumat in parlament.atat de handicapati sunteti incat inghiti kktul antenelor.tu va n gura de guvizi prosti.ramenti manipulati cand sunteti la un click distanta de adevar.dar psd ul are prostii lui iar voi candidati pt functii de conducere a prostilor
4
16
Daca sunt bani, de ce se vor majora anul viitor si nu acum??? De ce acum nu mai sunt bani pentru a mari alocatiile copiilor, dar cand erati in opozitie bateati cu pumnul in masa ca sunt...Asta e vrjeala ieftina sa va voteze iar fraierii de v-au votat in noiembrie...
17
5
Pai, nu i-a furat psd-ul pe toti...? Acum, de unde aveti?
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367