REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Raluca Turcan, despre întâlnirea Iohannis-Trump: Președintele Iohannis și proiectele României au întregul sprijin al SUA

Raluca Turcan, despre întâlnirea Iohannis-Trump: Președintele Iohannis și proiectele României au întregul sprijin al SUA

Replica API 10 iunie 2017 | 00:00 389

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, apreciază că vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA și întâlnirea cu Donald Trump reprezintă o reușită extraordinară, politică și diplomatică.

"Relațiile româno-americane ajung la un alt nivel. Președintele Iohannis și proiectele României au întregul sprijin al Statelor Unite. A fost un mesaj extrem de clar pentru România și pentru prioritățile asumate de președinte: lupta împotriva corupției, statul de drept, dezvoltarea economică și asigurarea securității naționale", a declarat Raluca Turcan pentru AGERPRES.

Ulterior, cei doi oficiali au susținut o conferință de presă comună.

Președintele american, Donald Trump, a apreciat în debutul discuțiilor cu Klaus Iohannis relația dintre SUA și România, catalogând drept "măreț" Parteneriatul dintre cele două țări.

Parteneriatul strategic dintre România și SUA trebuie să devină mai puternic, să definească relațiile bilaterale dintre cele două țări, a declarat, la rândul său, președintele Klaus Iohannis, la conferința de presă comună cu omologul său american.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Raluca shemale e urmasa lu calin cacariceanu
0
0
avem intregul sprijin al lui Teo Peter cu cateva mirodenii Bechtel sa stam la coada la vize.....felicitari pt o vizita "istorica"
0
0
Bei , liberali tarati , putregaiuri mioritice , corupti si pe tobogan , iarasi , sau din nou , va agatati nepermis de rusinos , de papucii lui Iohannis ... Ce v-ar mai placea sa va aduca la ciolan , singuri , sau alaturi , de fratii vostri pesedeii si mizerabilii de la ALDE ...
1
0
Ei bine,toata lumea chiar ia in seama parerile acestei fapturi. Daca ea nu ar fi fost de acord cu ce a fost acolo in SUA,ar fi fost de mare belea. Ce fericiti sunt romanii ca avem o Turcanca super desteapta...Ne invidiaza toata planeta.
2
0
nu inteleg de ce va bucura-ti ca nu ve-ti mai putea fura ca pana acum ? oricum sante-ti pe val atat voi cat si partidul pana nu se disculpa de toate odraslele basiste !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218