REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Raluca Turcan: Guvernul riscă foarte mult prin susţinerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european

Raluca Turcan: Guvernul riscă foarte mult prin susţinerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:33 525

Raluca Turcan, foto b1.ro

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat luni că Guvernul României "riscă foarte mult" prin susţinerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european.

"Doamna Rovana Plumb este în momentul de faţă acceptată pentru a intra la negocieri, audieri şi vot în Parlament pe funcţia de comisar european. Există în momentul de faţă numeroase suspiciuni privind îndeplinirea criteriilor de către doamna Rovana Plumb pentru ocuparea funcţiei de comisar european. Mai există suspiciuni şi pentru alţi comisari europeni. Noi considerăm că Guvernul României riscă foarte mult prin susţinerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar. Audierile în Parlamentul European nu sunt o joacă. De asemenea, votul în Parlamentul European şi în comisii este şi va fi foarte strâns. Viorica Dăncilă riscă foarte mult interesul României prin susţinerea doamnei Rovana Plumb. În acelaşi timp, există cutuma ca preşedintele Comisiei Europene să nu respingă candidaturile venind din partea ţărilor membre şi să lase aceste candidaturi să fie evaluate în comisiile de specialitate şi în Parlamentul European", a spus Turcan, la Parlament.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL, situaţia comisarului european din partea României rămâne în continuare incertă.

"În continuare situaţia comisarului european din partea României este incertă, sută la sută din cauza acestei încăpăţânări a premierului Viorica Dăncilă de a propune o persoană care nu îndeplineşte criteriile pentru ocuparea funcţiei de comisar european", a arătat Turcan.

Raluca Turcan a afirmat că grupul popularilor europeni şi-a exprimat reţinerea cu privire "la îndeplinirea criteriilor" de către Rovana Plumb.

"Popularii europeni şi-au exprimat reţinerea cu privire la îndeplinirea criteriilor de către Rovana Plumb, cu privire la calitatea propunerilor făcute de către premierul Viorica Dăncilă", a spus Raluca Turcan.

Rovana Plumb este comisarul european desemnat din partea României, conform listei aprobate luni de preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit unui comunicat de la Bruxelles. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plumbuita asta , ce limbi straine cunoaste ? nimic . La luat spagi e maestra, nu are nevoie de salar , facea ea rost de bani altfel, a donat leafa la PSD si totusi a platit 40.000 E la Banca din datorii. Traiasca si la asta matusa Tamara!!!.
1
2
Din pacate si prin comisia aia europeana sunt destule baragladine,nu doai noi romanii trimitem acolo gunoaie. Totusi Rovana Plumb este net superioara ca om si professionalism decat chestia aia numita Kovesi si sprijinita de toti netotii. Si zdrulea pendulea ala de Rares Bogdan degeaba se strofoaca sa dea cu cacat in ventilator,ca romanii cu cap nu-l iau oricum in seama,adica la fel ca si pe madam cu fata de insecta ,Turcan.
1
2
e mai curata decat kovesi care a nenorocit familii nevinovate , a torturat si bagat in puscarie oameni nevinovati , pt a arata ca are putere .
3
1
RALUCA rupe .ula inauntru si taci nemernico.Apropos cum rezolvi cu lipsurile de la sedinte.Tooot felati toot?
3
1
Pardon PDL...
5
1
Daca era de la PNL....
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614