REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Raluca Turcan: "În Constanța există un bazin puternic de dreapta și un mediu economic puternic". VIDEO

Raluca Turcan: "În Constanța există un bazin puternic de dreapta și un mediu economic puternic". VIDEO

Replica API 19 martie 2017 | 15:24 475

Raluca Turcan, cea care ocupă nterimar funcția de președinte a Partidului Național Liberal, a susținut o conferință la Constanța duminică, 19 martie a.c. Liderul PNL a precizat care este obiectivul partidului în orașul de la malul mării. "În Constanța există un mediu economic puternic, un mediu economic puternic, un climat educațional și de sănătate puternic. Obiectivul PNL Constanța este un ultim mandat de primar PSD la Constanța", a precizat Turcan. De asemenea, a precizat că ministrul Dezvoltării și anume, Sevil Shhaideh, are o responsabilitate imensă pentru alocarea fondurilor din Programul Național de Dezvoltare Locală, unde s-au alocat 30 de miliarde de lei. De asemenea, Raluca Turcan a adăugat că dacă la Constanța va fi un primar liberal, ar deschide vziunea pe piața economică locală, iar acest lucru, prin studiile efectuate, ar aduce o creștere a PIB-ului județului cu 1 miliard de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne fereste de curvele batrane ajunse politicieni. Nu au valoare, nu au cultura, nu stiu pe ce lume traiesc iar de partid, doctrine, liberalism ce sa comentam. Dupa fata si marimea creierului nici de muie nu e buna. Sictir javra!
0
0
Cine latra, fata de cal, dupa ce esti urata esti si proasta.
1
0
Cucoana, esti rupta de realitate... Constanta a intrat in stare de putrefactie si datorita PNL-ului.
8
0
Urangutanca PDL-sta cica-i liberala,dar dupa mutra-i sinistra cred ca-i mai buna de stafie vivanta la Belu..Partidul Tzeparilor mai bine s-ar desfiinta,ori ar trece la Base, ca oricum sunt toti niste bashinoshi oribili..Jos Tzeparii sinistri!!!
8
1
cu parere de rau doamna Turcan nu stie ce e la Costenge si nu stie de ce a venit. La Constanta PENELEU nu exista! Dureros este ca afirm asta din pozitia de penelist convins! In mediul de afaceri actual la nivel local nu poti dezvolta afaceri decat in stil oriental spaga, mita, pesches sin tot felul de invarteli ilegale pana si rambursarea de tevea e o mare aventura. asa ca sfatuiesc sa parasiti penele si sa viniti in pesede daca vreti sa miscati. ca la peneleu tora vinira tora fudzgita tutzi.
7
0
Hahahahaha, a venit si parca era impaiata! Discurs zero, carisma minus zero! Sper sa inteleaga si sa se dea la oparte si sa-i ia si pe cei care o sustin!
11
2
Acum nu se face plaja ,,,A venit sa ia mueee..
6
3
Turcan sa dea lectii de politica! Nulitatea asta ar trebui sa dispara de pe scena politica, impreuna cu Gorghiu si Johannis. Aceste personaje, au distrus, distrug si vor distruge acest partid. Voi nu vedeti ca nu au persoane care sa le promoveze? Chitac ce face? Este f ocupat cu treburile tarii! Numai nulitati!
12
1
Sunt multi liberali care cad in extaz atunci cand le tine Fagadau cate o cuvantare!Sunt liberali doar cu numele,pentru interesele lor s-au dat cu PSD-ul,slujesc doi stapani!La nivel national este aceeasi situatie,multi sunt blat!
9
0
La Constanta PNL nu are valori de dreapta pentru ca a fost si este condus de comunisti. Calitatea umana din organizatie este cu mult sub limita bunului simt. Astfel speranta de crestere si atragere de suflu nou ramane o iluzie.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218