REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Raluca Turcan: Ne luptăm în aceste zile cu răutatea multor semeni la adresa celor întorşi din străinătate

Raluca Turcan: Ne luptăm în aceste zile cu răutatea multor semeni la adresa celor întorşi din străinătate

Replica API 23 martie 2020 | 00:00 1042

Raluca Turcan

Viceprim-ministrul interimar Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL, vorbeşte, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, despre "răutatea" unor persoane la adresa celor întorşi recent din străinătate.

"Ne luptăm în aceste zile cu un inamic invizibil, şi nu mă refer la noul coronavirus, ci la răutatea multor semeni de-ai noştri care îşi varsă frustrarea, teama, asupra unor oameni care le-au fost poate vecini, prieteni, cunoscuţi", spune Turcan.

Viceprim-ministrul interimar Raluca Turcan precizează că vorbim acum de o pandemie de coronavirus, iar pentru asta nu sunt de vină românii care s-au întors în ţară după ce au rămas fără locuri de muncă.

În postare se precizează că 10 mii de români sunt acum în prima linie în lupta cu coronavirusul în Italia, fiind "românii care lucrează astăzi în sistemul italian de sănătate, români care intră în aceeaşi categorie de 'diasporezi', aşa cum sunt numiţi umilitor de mulţi compatrioţi de-ai noştri toţi cei care şi-au căutat un viitor mai bun în afara graniţelor României".

"E criză în Italia, e criză în Spania, nicăieri în Europa nu se anunţă zile uşoare, însă peste tot oamenii ştiu să strângă rândurile, să se ajute. Asta vom face şi noi. Sunt mândră de românii din Italia, din Germania, din Spania, care îngrijesc acum pacienţi infectaţi de acest virus. Le mulţumesc şi sunt alături de toţi doctorii, asistentele şi tot personalul din spitalele din România care fac eforturi deosebite în aceste zile. Nu este uşor pentru nimeni, sunt restricţii, trebuie să ne obişnuim cu un nou stil de viaţă, dar avem nevoie şi cerem înţelegere, responsabilitate şi solidaritate din partea fiecărui cetăţean român", precizează Turcan, potrivit Agerpres.

Viceprim-ministrul interimar susţine că se va putea stopa extinderea coronavirusului doar dacă "vom respecta întocmai măsurile luate de Guvernul PNL în acest sens" şi dacă fiecare dintre noi va înţelege că protejarea sănătăţii familiei sale este mai presus de orice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mincinoasa asta e absolut incredibila . Propun sa fie conservata in formol, la Antipa. Asemenea exemplar mai rar. Iar creierul ei are cu siguranta caracteristici unice. Nu ai cum sa fii atat de mincinos si manglitor altfel. Material stiintific.
1
0
Sa-i ia la ea acasa
1
0
primeste de la mine nota 10 cu felicitari...toate scursurile societatii romanesti s-au intors..vai de biata ROMANIE..
3
0
Ianmicul cu care trebuie sa lupti tu, idioato, nu e nici COVID-19, nici macar Stolojan... e propria prostie care pare asemenea universului, adica infinita...
7
1
Duva'n mortii vostrii de idioti patentati . Cu partidul vostru cu guvernul matii, cu totii sa va duceti cu picioarele inainte la alegeri. Ati ales voi sa faceti experimente in Constanta hotii hotilor ce sunteti. Dar adevarul ca nu numai voi ci toti nenorocitii si toate partidele care ati adus tara asta in halul in care este acum. Fara identitate, fara industrie fara nimic. Toti pe care scrie politica, toti fara exceptie ar trebui sa fiti impuscati sau puscarie pe viata pentru aceleasi motive pentru care l-ati acuzat pe Ceausescu, de la subminarea economiei pana la genocid pentru ca asta faceti
11
1
China,pana acum cateva zile nici cetatenii ei nu i-a primit.Pana nu au atenuat boala toti chinezii au ramas in tarile unde i-a prins pandemia.Toti astia de s-au intors sant din alte parti ale Ro,nu cred ca toti sant din CT.Spatii de cazare sant si pe Valea Prahovei si Bucovina.Dar hai sa facem un experiment cu CT unde prefect este o mireasa.
8
0
Tarile unde au muncit acesti oameni, trebuia sa le asigure si tratamentul pentru boala si somaj tehnic de supravietuire.
7
0
pana acum tipa ca nu sunt bani de pensii si alocatii dar are bani sa-i trateze pe astia care nu au platit deloc taxe si impozite. Evident vor fi imprumuturi pe care tot NOI cei din tara le vom plati cu varf si indesta, astia o sa plece iar si sa vina sa ne sfideze ca au bani si noi nu!!!
9
1
va bateti singuri, sa aduci cetateni din italia si domicilii in toata romania mai putin constanta, cu probabilitate de covid foarte mare in centrul constantei este o prostie fara margini daca nu ar fi o incercare de genocid !!! oricum pnl dispare din constanta pentru 25 de ani !!!
9
1
Ce fata buna esti tu ... proasta guvernului ! Aia pe care-i repatriati din banii nostri sunt pleava societatii , tiganoii borati smenari si cu alba-neagra , curvele si pestii din Spania si Italia care nu mai au clienti acum cu COVID 19 ! Ati condamnat poporul roman la moarte , baaaaa !!!!
17
1
Can o aud pe asta mi se face dor de Dancila, care era mult mai inteligenta
15
1
Proasta dracului tu cu sefii tai aduceti toti nenorocitii bolnavi de Covid 19 ca sa distrugeti tara. Va doare in cur de romani, a-ti primit ordine de afara sa distrugeti aceasta natie.
12
1
urat-o esti m ai proasta ca trancila
9
1
fakut s-o mooie dupa ce treceau granita da' erea plini de inamiku invizibil
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367