REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Raluca Turcan susține că toți angajații de la stat ar trebui să aibă certificat verde

Raluca Turcan susține că toți angajații de la stat ar trebui să aibă certificat verde

Replica API 19 octombrie 2021 | 00:00 1187

Raluca Turcan, ministrul demis al Muncii, susține introducerea unor restricții suplimentare pentru eficiența luptei împotriva pandemiei. Turcan susține că toți angajații din instituțiile publice ar trebui să aibă acces la muncă doar pe baza certificatului verde.

Raluca Turcan

„Întotdeauna am optat pentru măsuri propuse de specialiști. De aceea va avea loc la Palatul Cotroceni o întâlnire convocată de președinte, în care specialiștii vor propune măsurile pe care guvernul le va impune în perioada următoare. Cert este că avem o uriașă nevoie de valorizare a certificatului verde. Cred că în instituțiile publice certificatul verde trebuie să fie pașaport de acces la muncă. Telemunca poate să fie o opțiune mult mai folosită acolo unde este posibilă. Reducerea interacțiunilor și a deplasărilor cred că pot să fie măsuri binevenite în acest context”, a declarat Raluca Turcan, la Digi 24, citează stiripesurse.ro.

Ministrul demis al Muncii susține că este nevoie și de cenzurarea masivă a opiniilor anti-vaccinare, referindu-se la influența unor state din afara UE și a NATO.

„Cred că CNA a fost absent, pentru că am avut campanii antivacciniste susținute nu doar de țări care nu au legătură cu NATO și UE. Dacă mă întrebați pe mine, tot ceea ce înseamnă curent antivaccinist ar trebui preîntâmpinat în acord cu instituțiile și cu paginile de comunicare pe social media, astfel încât să nu mai fim victimele unor campanii de dezinformare și descurajare a populației”, a mai declarat Turcan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tie ar trebui sa iti implanteze un CIP care sa iti tina loc de creier. Capul tau este GOL.
1
1
fa idioatO certificatul ista verzui nu este decat CIP ul de care ne ingrozeau ca v-a fi implantat in piele!asa o sa ni-l bage in gaoz si prima ve-i fi tu blondo!
1
3
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
5
1
Certificat de handicap mintal
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614