REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Rămâne cum am stabilit: Mazăre şi Constantinescu, reconfirmaţi la conducerea PSD Constanţa

Rămâne cum am stabilit: Mazăre şi Constantinescu, reconfirmaţi la conducerea PSD Constanţa

Replica API 9 aprilie 2013 | 00:00 223

Social-democraţii, disciplinaţi: vot în unanimitate

Social-democraţii, disciplinaţi: vot în unanimitate

Primarul Constanţei Radu Mazăre şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, au fost realeşi în funcţiile de preşedinte, respectiv prim-vicepreşedinte, în cadrul Conferinţei Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, desfăşurată luni, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor. De asemenea, Nicuşor Daniel Constantinescu a fost propus la Consiliul Naţional al partidului pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte la nivel naţional. Înainte de începerea votului, a fost prezentat şi aprobate rapoartele organismelor de conducere la nivelului judeţului Constanţa. Cu unanimitate de voturi au fost realeşi în funcţiile de conducere Radu Mazăre, preşedinte şi Nicuşor Daniel Constantinescu, prim-vicepreşedinte. "Am avut nişte emoţii...Vă mulţumesc. E important ca primarul să se ţină de cuvânt. E important să faci campanie electorală patru ani, să-ţi respecţi promisiunile. De aceea suntem de atâta vreme împreună şi vreau să fim în continuare la fel", a declarat, amuzat, Radu Mazăre.

Constantinescu: "Mi-am propus să bag gaz în tot judeţul"

Nicuşor Daniel Constantinescu a declarat, la rândul său: "Este un orizont uriaş de aşteptare a celor care ne-au votat. Ştim acest lucru. Sunt multe lucruri bune care vor veni. Şi de aceea trebuie să avem răbdare. Mi-am propus să bag gaz în tot judeţul. Gazul înseamnă progres. Şi eu am aşteptările pe care le au şi cetăţenii. În opt ani de când e Traian Băsescu la Cotroceni s-au distrus toate. Imediat ce vom stinge arieratele, vom da drumul a toate proiectele europene". Andrei Dolineaschi, secretarul executiv al PSD, la nivel naţional a onorat invitaţia făcută de conducerea de la nivel judeţean. Însă, nu a venit cu mâinile goale. El a transmis un mesaj din partea prim ministrului României, Victor Ponta: "PSD Constanţa a avut o echipă unită, cu rezultate deosebite, uniţi în jurul unor lideri, Radu Mazăre şi Nicuşor Daniel Constantinescu. Sunteţi o forţă, să rămâneţi o forţă. Fiţi în continuare aproape de oameni". Revenind la Radu Mazăre, acesta a ţinut să transmită un mesaj special şefilor de instituţii şi i-a avertizat: "Să nu dea Necuratul să vă îngâmfaţi, să nu mai răspundeţi la telefoane, să vă sune nu ştiu ce primar sau ziariştii şi să-i ţineţi pe la uşi, să vă aştepte. Nu o să tolerez nici unul care nu-şi face treaba. Treaba e treabă".

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218