REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ramona Gabor, în brațele unui actor din „Suits“. Ce fac cei doi împreună în Dubai?

Ramona Gabor, în brațele unui actor din „Suits“. Ce fac cei doi împreună în Dubai?

Replica API 8 aprilie 2019 | 00:00 415

Ramona Gabor

Sâmbătă seara, pe celebrul palmier din Dubai, în cadrul hotelul Five Palm Jumeirah, a avut loc premiera thrillerului psihologic "The Toll", ce îl are ca protagonist pe Max Topplin, iar Ramona Gabor a strălucit la acest eveniment într-o rochie cu trenă specifică apariţiilor de red carpet.

Evenimentul i-a prilejuit Ramonei întâlnirea cu actorul Max Topplin, cunoscut din serialul "Suits". Deşi acesta a venit însoţit de partenera lui, Maya Heble, cu care este împreună de patru ani, Max nu a rămas indiferent la frumuseţea Ramonei, insistând să facă o poza cu ea la panoul oficial.

De altfel, actorul ştia deja de prezenţa Ramonei şi de faptul că este o vedetă din România, o ţară recunoscută pentru frumuseţea femeilor. Atât Ramona, cât şi Max au luat parte la acest eveniment la invitaţia prietenului comun, David Paulson, investitorul care a făcut posibilă realizarea acestui thriller.

Pentru cei care nu au urmărit serialul "Suits" ("Costumele"), ce îi are printre protagoniştii principali pe Gabriel Macht (Harvey Specter) şi pe actuala prinţesă Meghan Markle (Rachel Zane), Max a interpretat, timp de 14 episoade, rolul lui Harold Gunderson, unul dintre asociaţii stagiari ai lui Louis Litt la Pearson Hardman. În cele din urmă a fost dat afară din companie şi ajutat de Patrick J. Adams (Mike Ross) să îşi găsească un job la o altă firmă de avocatură.

Evenimentul a continuat cu o petrecere la Penthouse 21, din cadrul Five Palm Jumeirah, la care au luat parte numeroase vedete locale.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bună ziua Tocmai v-am văzut profilul și m-am gândit că sunteți persoana pe care Dumnezeu a ales-o pentru a primi acest dar. Numele meu este Maria Renzoni, fondatoare a două companii împreună cu regretatul meu soț. În prezent locuiesc în Franța și sufăr de cancer de sân și de diabet care a ajuns într-o stare critică ce mă condamnă la moarte sigură și am suma de 430.000 de euro într-un cont bancar. Aș dori să fac o donație cuiva care este cinstit și de încredere pentru a beneficia. Într-adevăr, mi-am pierdut soțul pe care l-am iubit foarte mult acum 3 ani. Am rămas fără copii pentru că am avut o cezariană la ovare încă de când eram tânără. Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au nevoie. Persoane responsabile și vârstnice, aflate în suferință, abandonate sau care nu au mijloacele necesare pentru a se ocupa de familia lor. Acest dar este o lucrare sinceră de milostenie. Vă rog să-mi scrieți direct pe e-mail: Renzoni.maria@hotmail.com Vă mulțumesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze.
0
0
la intrebarea din titlu: nu ne intereseaza.
3
0
iar stiri cu niste curve din dubai?
5
0
Opriti-va si nu popularizati o prostituata dovedita...!
5
0
oare ce vedeta este Ramona asta , la noi promovarea parasutelor inseamna cu au ajuns vedete normal la cati mai multi bogati si tavalite ajung vedete
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614