REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ramona Mănescu a trecut din barca lui Dăncilă în cea a lui Iohannis

Ramona Mănescu a trecut din barca lui Dăncilă în cea a lui Iohannis

Replica API 25 septembrie 2019 | 00:00 141

Ramona Mănescu, sursa foto: b1.ro

Rămasă în echipa premierului Dăncilă şi după ruperea Coaliţiei PSD-ALDE, ministrul de Externe, Ramona Mănescu, dă semne că o coteşte din nou, de această dată spre tabăra preşedintelui Klaus Iohannis.

Ministrul Mănescu a plecat în SUA alături de premierul Viorica Dăncilă şi alte membri ai Guvernului, cu un avion Turkish Airlines, cu escală la Istanbul. Odată sosită la New York, Ramona Mănescu a "uitat" echipa guvernamentală şi s-a alătura preşedintelui Klaus Iohannis, şi el prezent în SUA. Atitudinea ministrului a stârnit nemulţumire în delegaţia guvernamentală, precizează surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

Luni, Ramona Mănescu a făcut parte din delegația condusă de prim-ministrul României, la Dialogul Liderilor pe tema răspunsurilor strategice pentru combaterea terorismului și a narativelor extremismului violent. Marţi, ministrul a semnat, alături de secretarul pentru Energie Rick Perry, Memorandumul de înțelegere între Guvernele Statelor Unite și României privind cooperarea în domeniul nuclear civil.

Pe de altă parte, Ramona Mănescu a participat sau urmează să participe la cel puţin patru evenimentele alături de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit programului oficial al Administraţiei Prezidenţiale.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vasilica, prietena lui Dragnea pierde controlul. Serviciile secrete americane i au facut o caracterizare imposibil de inteles de pesedisti. Ea este mama natiunii romane, zeita fertilitatii comuniste, icoana ...
0
1
stiti ce a declarat americanul cu care s au intalnit alde dancila si chilotii ei?? ca el s a vazut doar cu ramona manescu.va dati seama cata mooe isi ia dancila in sua ??? nimeni nu o baga in seama. IAR VOI REDACTIA REPLICA O VORBA NU SUFLATI. nimic despre expeditia tutei de la videle in america. slugiloooor huaaaaaaaaa.
2
3
Tradeaza tot tara , partidul, guvernul pentru bani. Banii niciodata nu sunt de ajuns, chiar daca esti miliardar tot mai vrei, e ca o boala.
3
3
Este frumoasa
3
3
O romanca adevarata....
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102