REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ramona Mănescu ceartă Grecia: Niciun român blocat pe insula Samothrakis nu a transferat în prima cursă

Ramona Mănescu ceartă Grecia: Niciun român blocat pe insula Samothrakis nu a transferat în prima cursă

Replica API 16 august 2019 | 02:26 514

Ramona Mănescu

Ministrul de Externe, Ramona Mănescu, a declarat joi că este surprinsă neplăcut de faptul că în primul transport de pe insula Samothrakis din Grecia, unde turiștii au rămas blocați, nu a fost inclus niciun român. Șeful diplomației române că acest lucru riscă să le lase românilor un gust amar și să nu mai meargă în vacanță în Grecia.

Mănescu a spus că până la această oră 200 de români și 45 de autoturisme au fost transferați de pe insula Samothrakis și că demersurile continuă. Feribotul "SAOS II" care făcea legătura între insula Samothraki și orașul Alexandroupolis din Grecia continentală s-a defectat săptămâna trecută, iar nava trimisă să suplinească lipsa feribotului s-a stricat și ea.

„Mi-am aratat surprinderea si nu am putut sa imi ascund dezamagirea ca la prima cursa nu a fost niciun pasager roman la bord. Au fost probabil neintelegeri de limba sau au fost probabil depasiti de situatie cei care au gestionat acesta criza pe insula. Sper ca de acum incolo, daca se mai intampla, Grecia sa traga concluzii. Nu ne-am dori ca turistii romani sa ramana cu un un gust amar si sa nu mai calatoreasca in Grecia”, a zis Mănescu.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca taceai filozof ramineai.Sa vorbeasca si Ion ca si el e om. Habar nu are de situatia reala. Se vede ca e pafarista.Ce noroc chior avem noi cu ministrii de externe!
1
1
Madam, ia vorbeste tu cu grecii, sa primeasca si tichete de vacanta si bonuri de masa si sa angajeze si niscaiva bugetari pe la ei ca dau afara pe la noi. Auzi, e revoltata madam. La cacat stoarfo
3
2
Prostituata de lux la Guvern
3
1
Asta e ministru de externe? E clar
4
1
Fuck you out grecia
0
2
Fanariotii ne-au jupuit 300 de ani, acum Tariceanu pui de greci fanarioti ne-a jupuit viitorul copiilor nostrii.
2
3
Acuma ce sa faci,ca doar la inghesuiala aia de oameni pe drept disperati,cine dracu' se gandeste ca e bine sa lasi pesedisti,penelisti,iubitori de cacati hastagisti pe rand si neaparat in fata altor turisti? O situatie grea si punctuala. Sau poate ca PSD e de vina ca aia nu au avut feriboturile intretinute de mecanici buni? Poate ca da,in loc sa emigreze in Grecia,mecanicii au plecat din Romania in alte parti,deci Dragnea e de vina ca nu a oferit mecanicilor idei de angajare si uite,romanii au ramas acolo,speriati. Muie pesede de la muistii penele si usere.
2
2
o reactie a trompetei rares bogdan la UE nu vedem aici?
2
3
din ciclul din lac in put sau de la melescanul - VEZI DANCILA - la manescu - vezi noname - ...
2
2
IEgzact !!!
2
2
Asta face Muie Ecsterna?
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218