REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ramona Mănescu, întâlniri electorale în municipiul Constanţa şi în judeţ

Ramona Mănescu, întâlniri electorale în municipiul Constanţa şi în judeţ

Replica API 17 mai 2014 | 00:00 159

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a revenit la Constanţa, vineri 16 mai 2014, având programate mai multe întâlniri cu electoratul din municipiul şi judeţul Constanţa. Ramona Mănescu este un bun cunoscător al mecanismelor de decizie europene, o persoană-cheie în relaţia cu Parlamentul European, Consiliul şi Comisia Europeană pentru accesarea fondurilor europene de către România.

Şirul vizitelor a început la 10.30 în cartierul Viile Noi unde Ramona Mănescu, însoţită de senatorul Puiu Haşotti şi de organizaţia TNL Viile Noi, a mers pe străzi, a vorbit cu oamenii din poartă în poartă şi le-a ascultat problemele. Unele dintre temele abordate de oameni au fost lipsa unui parc în zonă şi refacerea trotuarelor acolo unde este cazul, întrebând în ce măsură se pot accesa fonduri europene pentru realizarea acestor obiective.

Vizita în municipiul Constanţa a continuat cu zona Tomis II, Ramona Mănescu purtând discuţii cu alegătorii în parcul din zonă. Aici, Ramona Mănescu a vorbit în special cu cei în vârstă, temele abordate fiind în special cele de interes local precum dezvoltarea oraşului şi atragerea de fonduri europene în acest sens, politica naţională şi, nu în ultimul rând, subiectul cel mai important pentru pensionari, anume cel al ajutoarelor sociale.

Europarlamentarul liberal s-a deplasat apoi la Cernavodă, la ora 15.00. Întâlnirea cu cele aproximativ 200 de persoane a avut loc la sediul PNL din localitate, alături de Ramona Mănescu fiind prezenţi primarul Gheorghe Hânsă şi preşedintele PNL Constanta, Gheorghe Dragomir. Principala temă de discuţie a fost absorbţia fondurilor europene - deblocarea proiectelor strategice şi asigurarea resurselor pentru dezvoltarea infrastructurii.

A urmat evenimentul de la Rasova, la 16:30, unde a avut loc întâlnirea cu alegătorii din localitate şi evenimentul de lansare a candidatului PNL la Primăria Rasova, Maria Mitu.

Europarlamentarul Ramona Mănescu, alături de Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL, filiala Constanţa, a ajuns la ora 18.30 în localitatea Valu lui Traian, întâlnindu-se la Casa de Cultură cu aproximativ 250 de persoane, membrii ai reţelei electorale, în frunte cu primarul localităţii, Mitroi Florin. Ramona Mănescu a discutat cu primarul localităţii despre nevoile comunităţii din Valu lui Traian şi despre cele mai bune soluţii pentru mediul rural.

Sâmbătă, 17 mai 2014, la Sala Sporturilor din Constanţa, va avea loc lansarea EuroCampionilor PNL la Parlamentul European, în prezenţa preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu. Evenimentul va fi urmat de o conferinţă de presă, susţinută de preşedintele PNL, Crin Antonescu la sediul PNL Constanţa (B-dul Ferdinand nr. 49).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614