REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ramona Mănescu nu candidează la Primăria Constanţa. Îl susţine pe Boroianu

Ramona Mănescu nu candidează la Primăria Constanţa. Îl susţine pe Boroianu

Replica API 9 septembrie 2015 | 00:00 165

A spus-o!

A spus-o!

Robert Boroianu

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu nu va candida la Primăria Constanţa, dar îl va susţine pe Robert Boroianu, se arată pe mondonews.ro. „Nu am crezut niciodată că aş fi cel mai potrivit candidat pentru Primăria Constanţa. Am susţinut, susţin şi voi susţine mereu organizaţia PNL din Constanţa, aşa cum am făcut-o mereu, în orice funcţie m-aş fi aflat. Mai mult, cred că pentru Primăria Constanţa cea mai bună soluţie o reprezintă liberalul Robert Boroianu.

Ramona Mănescu (sursa foto: facebook)

El nu trebuie să-şi reorienteze cariera profesională pentru a se pune în slujba constănţenilor ci doar să aplice în practica administraţiei locale ce a învăţat în 18 ani de antreprenoriat - eficienţă, competenţă, competitivitate şi responsabilitate”, a declarat Ramona Mănescu. „La Bruxelles suntem o echipă care are ca principală menire reprezentarea corectă şi profesionistă a intereselor României. Dincolo de problemele interne ale Uniunii Europene care sunt în atenţia noastră, de temele privitoare la relaţiile dintre cele 28 de State Membre şi parteneri, vecini sau alte teritorii, avem o primă datorie legată de ţară. Cu aplecare şi competenţă se pot face foarte multe pentru România, de acolo, de la Bruxelles.

Iar dacă vorbim despre Constanţa, credeţi-mă că acesta este un subiect care apare în foarte multe din discuţiile şi preocupările mele. Fie că este vorba de Forumul Economic de la Doha, de Romania ENERGY DAY la Bruxelles sau de o întâlnire a Grupului de Prietenie UE – Oman pe care îl prezidez, nu uit să menţionez de Constanţa – cel mai mare port la Marea Neagră şi un hub energetic important pentru Europa. Din ţările Baltice, trecând prin zona Caucazului şi până în Peninsula Arabică am întâlnit nenumărate persoane şi firme, în căutare de oportunităţi de investiţii şi o poartă de intrare în Europa. Constanţa exact asta este şi nu văd de ce astfel de afaceri ar fi atrase de Burgas şi nu de oraşul meu natal. Până acum, imaginea şi mai ales credibilitatea administraţiei locale au suferit din cauza unui model, să zicem inedit, de abordare.

Când îţi bat la uşă oportunităţi de investiţii de sute de milioane de euro, trebuie să arăţi disponibilitate, să ai un aparat administrativ deja pregătit şi să poţi contribui cu o infrastructură pe măsură. Viitorul primar al Constanţei trebuie să fie conştient că are în responsabilitate cel mai mare oraş din estul României, peste 300.000 de oameni şi o nevoie arzătoare de locuri de muncă stabile şi bine plătite, venituri bugetare predictibile şi în creştere, la care se adaugă o infrastructură aflată încă departe de standardele pe care toţi ni le dorim. Robert Boroianu are acea experienţă de management, dublată de succese incontestabile, ale cărei principii de eficienţă şi responsabilitate ni le dorim transpuse şi în administraţia publică.

Îmi este şi mie mai uşor să promovez interesele Constanţei şi oportunităţile oferite de întreaga zonă, când ştiu că în biroul primarului stă cineva care cunoaşte din proprie experienţă cât de mult contează o zi în minus cu procedurile birocratice sau care a trecut prin stresul zilei de salarii, când de priceperea ta managerială depinde traiul şi veniturile a mii de oameni”, a mai spus Ramona Mănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218