REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Randi a lansat piesa „Suflete în carantină”, inspirată din situația creată de noul coronavirus

Randi a lansat piesa „Suflete în carantină”, inspirată din situația creată de noul coronavirus

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 874

Randi

Randi dovedește încă o dată că inspirația, creativitatea și iubirea nu cunosc restricții nici măcar în vreme de pandemie. Artistul Famous Production lansează o nouă piesă, „Suflete în carantină”, al cărei mesaj este centrat pe ideea că iubirea și emoția pot supraviețui în orice condiții.

Randi, care a compus și lucrat în studioul de acasă, declară că această piesă se adresează celor care sunt și se simt departe de cei dragi. Artistul spune că că subiectul nu este doar despre izolarea de acum, ci despre depărtare în general, despre acele momente în care „ne bate dorul în piept și nu prea putem să schimbăm situația în care ne aflăm”.

„M-a inspirat în primul rând separarea umană pe care o trăim, pentru că, în cele din urmă, internetul nu are calitatea de a aduce oamenii cu adevărat, la un nivel profund și total, împreună. Ajută, dar e o lume virtuală din care lipsește contactul fizic, real. Ne satisface dorința de socializare până la un punct. Realizăm că cele mai de apreciat lucruri sunt cele pe care le consideram atât de normale, încât nu le mai acordam valoarea esențială: este vorba despre oameni, cei de lângă noi, pe care îi iubim și care ne iubesc și felul în care ne îmbogățim reciproc existența”, încheie Randi, scrie click.ro.

Videoclipul piesei, compus din imagini filmate în casă și montate cu alte materiale vizuale anterioare, exprimă aceleași idei ca și versurile, legate de singurătate, dar și de speranță, de introspecție, de aprecierea aspectelor cu adevărat valoroase ale vieții, și anume relațiile cu ceilalți.

Randi și-a început cariera muzicală în anul 2005, ca solist și compozitor al proiectului Morandi, cu care a lansat hituri care i-au adus succesul atât în România, cât și în Europa. Din 2012, Randi şi-a început cariera solo şi a pus, de asemenea, bazele propriei case de producţie muzicală, Famous Production, devenind astfel producător și pentru alte proiecte muzicale de succes, precum JO, Nadir & Uddi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614