REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Raportul de activitate al senatorului Tit-Liviu Brăiloiu

Raportul de activitate al senatorului Tit-Liviu Brăiloiu

Replica API 9 ianuarie 2018 | 21:08 501

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu a transmis, pentru informarea constănțenilor, bilanțul activității aferent anului 2017. El vorbește de peste 50 de proiecte de lege propuse, dar și de 25 de inițiative legislative.

„Cu respectul cuvenit nu numai zecilor de mii de cetățeni care mi-au acordat încredere în toamna anului 2016, ci în aceeași măsură tuturor cetățenilor județului Constanța, doresc să fac un foarte scurt bilanț al îndeplinirii mandatului meu în anul 2017.

1. În Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului, al cărei vicepreședinte sunt, calitate în care am și condus de multe ori lucrările acesteia, am analizat și am propus plenului peste 50 de proiecte de lege cu impact deosebit privind sistemul național de securitate. O activitate similară am desfășurat în cadrul Comisiei juridice.

2. Am inițiat 25 de propuneri legislative, în prezent fiind în stadiu final cu o propunere vizând modificarea și completarea substanțială a Legii nr.295/2004 privind regimul juridic al armelor și al munițiilor.

3. Am depus și prezentat 20 de declarații politice pe teme de interes național, dar și local, care pot fi accesate pe site-ul Senatului oricând și de oricine este interesat de activitatea mea de parlamentar până în prezent. Cea mai recentă declarație pe care am făcut-o publică a vizat poziția mea față de comunicatul semnat de șapte ambasadori ai unor țări europene cu privire la modificarea legilor Justiției.

Cred în transparență și în câștigarea respectului cetățenilor, în Constituția României, a supremației sale și a legilor în vigoare. Respectul nu se împrumută, nu se fură, nu se cerșește, nu se impune prin lege. Respectul se câștigă exclusiv prin muncă, solidaritate umană, cultură, afirmarea adevărului, spirit de echipă și consecvență în realizarea unui Program de guvernare în care majoritatea populației țării a avut și are încredere”, a transmis senatorul Tit-Liviu Brăiloiu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aaaa,da ai realizat multe PE curul fetitelor in Spania,nu ti-e Rusine,Mai lepra ordinara sa minti cu nerusinare,ai facut exact ce-a facut si mafiotul de frate-tau,de la Eforie,ca-l blesteama. locuitorii si acumm ptr Raul facut,si la urma a murit CA UN ciine,niste lichele,ciumistelor ,putori
0
0
Mujicul cu nume de claxon, cunoscut si ca Tom Degetzel.
1
0
Un derbedeu de ultima speta. Amuzante comunicatele de presa pompoase, cand el sarmanul exceleaza la un singur capitol, la mitocanie. Felicitari celui care i le scrie.......
1
0
ati uitat sa specificati si limbajul colorat aplicat pers din jurul lui hihihihi
1
0
Doamne ajuta! La cat mai multe initiative in favoarea poporului si a tarii!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614