REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rapperul Kanye West își anunță candidatura la funcția de președinte al Statelor Unite

Rapperul Kanye West își anunță candidatura la funcția de președinte al Statelor Unite

Replica API 5 iulie 2020 | 00:00 1346

Rapperul și producătorul Kanye West și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale americane din noiembrie. "Acum trebuie să îndeplinim promisiunea Americii prin a avea încredere în Dumnezeu, a ne uni viziunile și a ne construi viitorul. Eu candidez pentru președinția Statelor Unite! # 2020VISION", a declarat Kanye West, potrivit AFP.

Artistul miliardar, în vârstă de 43 de ani, care spune în una dintre melodiile sale a „țintește stelele și, dacă eșuezi, aterizezi pe un nor”, nu a oferit detalii suplimentare.

Soțul vedetei, Kim Kardashian, ține în ultimii ani prima pagină a presei de cancan cu problemele sale psihiatrice, observațiile controversate despre sclavie și pentru sprijinul acordat președintelui republican Donald Trump, care este foarte nepopular în lumea rapului.

De asemenea, Kanye West s-a întâlnit cu președintele republican singur în Biroul Oval, în 2018. "Va veni momentul în care voi fi președintele Statelor Unite", a anticipat Kanye în cadrul unui interviu cu Zane Lowe la Apple Music.

La sfârșitul lunii iunie, Kanye West a lansat o nouă melodie cu puternice tonuri biblice, „Spălați-ne în sânge”, însoțită de un clip care conține imagini ale demonstrațiilor anti-rasism recente care au zguduit Statele Unite, conform hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Valorile se schimba. Problema e ca adevaratele valori care duc lumea inainte vor disparea si lumea va fi salbatica. Mai mult e platit un astfel de om, vlogar sau vreun sportiv mediocru decat un lucrator la NASA, sau care proiecteaza, poduri avioane, antivirusi, ... Noi vrem dilaila. Ei cei cu dilaila sunt viata noastra. Un premiat cu Nobel nu ajunge mai tare cu tot premiul lui. Poate candidatul are si alte calitati, dar sa profiti de idei exagerate care darama statui, modifica si culoarea lui Isus si distrug economia, incendiaza si umilesc la randul lor alta rasa....e cel putin trist.
0
0
Ca sa fie completa turma se baga si Iohanis
0
3
Poate sa o ia vice presedinte, cu prima doamna kardashian, ar iesi niste live-uri de la casa alba..,
3
0
si jenna jameson o sa candideze,impotriva lui west.
4
0
Coreenii si rusii isi freaca miinile.Cind nu ai ce face te scarpini pina iti da singele,zice un proverb.
4
1
F tare daca si iese presedinte, atunci vom avea film cu prima doamna care suge ditai pula de negru
8
3
America si intreaga omenire a intrat pe o panta descendenta, incet dar sigur , sunt promovate numai non valori , promovata violenta , promovata prostia , promovata homosexualitaea , etc. Moralitatea si verticalitatea dispar...
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218