REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rapperul nr. 2 al lumii își face intrarea! După Tyga, încă un mega-star vine la Nuba Mamaia

Rapperul nr. 2 al lumii își face intrarea! După Tyga, încă un mega-star vine la Nuba Mamaia

Replica API 10 august 2022 | 00:00 3244

French Montana vine, peste doar patru zile, în România pentru a face un spectacol de senzație în clubul Nuba din Mamaia. Se anunță atmosferă incendiară la malul mării, duminică, 14 august, așa cum s-a întâmplat weekend-ul trecut, atunci când Tyga a urcat pe scenă, iar publicul a fost în delir. Rapperul French Montana este pregătit pentru a aduce aerul american în România.

După nebunia pe care Tyga a provocat-o weekend-ul trecut, atunci când a încântat cu piese sale, patronii de la Nuba pregătesc o nouă surpriză pentru clienții clubului: încă o petrecere de zile mari, la sfârșitul acestei săptămâni, una, de-a dreptul, incendiară.

Pretențiile ridicate de Tyga, au fost pe măsura renumelui său. Sosirea lui în România cu un Private Jet, cazarea într-un hotel celebru de la malul mării și băuturile fine au fost doar câteva dintre dorințele îndeplinite. Acum, este rândul lui French Montana să fie în centrul atenției, să aibă parte de o primire grandioasă, scrie cancan.ro.

Iată detaliile despre sosirea în România a rapperului, dar și despre concertul de zile mari pe care îl va susține pe 14 august.

French Montana vine la Nuba Mamaia

Rapperul French Montana se bucură de un succes internațional impresionant, mai mult decât atât, a reușit deja să spargă topurile din industria muzicală, așa că patronii de la Nuba au făcut tot posibilul pentru a-l aduce să cânte în clubul lor, așa cum s-a întâmplat cu mulți artiști de renume. Ceea ce e echivalent cu un ”full house”, de altfel, așa cum organizatorii au făcut din asta o obișnuiță. Așa că fiți pe fază, duminică, French Montana va electriza atmosfera din clubul Nuba!

French Montana, succes major

French Montana a debutat în 2010, când a lansat piesa „Choppa Choppa Down”, apoi, a avut o ascensiune fulminantă, doborând topurile în 2017, cu „Unforgettable”.

Succesul înseamnă bani, iar Montana deține în conturi nu mai puțin de 22 de milioane de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
French Montana si cu FRECI BANANA ma bine FREKAY MOTANU
0
0
sunt staruri?
1
1
Vine LA Mamaia.... Doamne fereste.ce scoala ai terminat tu jurnalistule?
1
0
Dupa tyga-ie vine ibry-c.Ce nume mai au si astia
1
0
Alt drogalau imputit !!!
1
0
alt poponar infect
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367