REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rapperul Pop Smoke a fost împușcat mortal de persoane care au pătruns în locuința sa

Rapperul Pop Smoke a fost împușcat mortal de persoane care au pătruns în locuința sa

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 452

Rapperul Pop Smoke a fost ucis, miercuri, în locuința sa din Hollywood Hills, California, au confirmat surse oficiale din poliție pentru CNN preluat de mediafax.

Bashar Barakah Jackson, pe numele de scenă Pop Smoke, avea 20 de ani și în vara anului trecut a lansat primul său material discografic. Piesa „Welcome to the Party” de pe acest album s-a bucura de un succes enorm și a avut peste 25 de milioane de vizualizări.

Poliția a ținut o conferință de presă în care a oferit informații despre incident, dar nu a menționat numele rapperului.

Oficialii au anunțat că forțele de ordine au primit un apel, în jurul orei 5 dimineața, de la cineva de pe coasta de Est, care raporta că locuința unui prieten a fost spartă și unul dintre suspecți era înarmat cu un pistol. Când au ajuns la locul incidentului, polițiștii au găsit un bărbat care fusese împușcat. El a fost transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost declarat mort câteva ore mai târziu.

Polițiștii au declarat că mai multe persoane au fost reținute și apoi eliberate. Până în prezent nimeni nu a fost arestat.

Avocatul rapperului a transmis un comunicat presei în care spune că familia rapperului „nu este pregătită să ofere declarații cu privire la evenimentele din această dimineață”, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viata de ''artist'' dom'ne!!
2
0
Sunt de acord, fara aceasta stire de o importanta extrema, cafeaua nu ar mai fi avut gust in dimineata asta, pe toaleta as fi stat fara efect fiind total socat de amplitudinea evenimentului, viata mea pur si simplu ar fi incetat sa aiba sens Sunt total recunoscator acestor fiinte trimise de la dumnezeu care au inteles ca harul lor este sa faca facultatea de jurnalism pentru a si exterioriza menirea lor pe aceasta planeta. Fuego ar trebui sa si schimbe playlist ul de sarbatori si sa treaca la versuri de actualitate gen: Imbodobeste mama jurnalismul ..etc
2
3
o stire de interes maxim pentru constanteni!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218