REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Rareș Bogdan a EXPLODAT, după declarațiile lui Meleșcanu: Este o rușine, o bătaie de JOC! DEMISIA

Rareș Bogdan a EXPLODAT, după declarațiile lui Meleșcanu: Este o rușine, o bătaie de JOC! DEMISIA

Replica API 12 iunie 2019 | 01:28 496

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, susține că declarațiile ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, privitoare la blocarea votului în diaspora sunt revoltătoare. El îi cere demisia lui Meleșcanu, pe care îl acuză că își bate joc de români, scrie stiripesurse.ro

”Meleșcanu chiar își bate joc de români? Auziți aici ce tocmai a afirmat: cozile din diaspora au fost cauzate de faptul că au fost mai multe procese electorale, deci prea multe bultine de vot (adică cum, e de vină președintele Klaus Iohannis?). Alt motiv: subestimarea numărului de români care vor veni la urne în diaspora (zău? cum ai estimat greșit dacă ai tipărit peste 1 milion de buletine de vot??). Și zice că nu s-au înțeles bine întrebările. De asta au stat oamenii la cozi, căci n-au înțeles întrebările?? Domnule, n-ai niciun pic de logică!! Fiți atenți la alt motiv: oameni aduși cu autocarele!

Meleșcanu pasează responsabilitatea la ambasadorii care nu că nu l-au informat sau au estimat greșit, cum pretinde, dar au cerut insistent mărirea numărului de cabine și de ștampile!! Tot raportul ministrului este o bătaie de joc la adresa tuturor, conține minciuni fragrante, e o rușine! DEMISIA!!!”, scrie Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prostule de sub mine sa-mi iei cacatul la lins !!! Da mai usor nemancatule !!!
4
1
Treaba cu autocarele si tirurile o face mata cand iese la produs. Dute in mortii matii de vierme scarbos, pupincurist galben nascut din tata betiv si mama prostituata.
3
5
Doar la figurat????
0
0
Bai prostule sa stii ca f.multi romani au mai mult timp liber decat muncitori care lucreaza la patron in romania au cablu dar si familii si prieteni acasa deci sunt informati.Treaba cu autocarele voi o practicati PSDistilor,se face si in diaspora dar pe bani,adica daca vrei poti sa inchiriezi un autocar nu e nici o problema.
5
2
Una dintre metodele de a intarzia votul este sa stai cat mai mult in sectia de votare. Ba intrebi ceva ba stai minute in sir in cabina de vot in timp ce altii asteapta... Exista metode sa tragi de timp si sa intarzii votarea. daca din 1000 de insi doar 50-100 fac asta deja apare intarzierea. Simplu. Ce drak. Dupa aia facem scandal.
2
2
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
6
1
la cate voturi a avut URS-ul in diaspora in comparatie cu PNL-ul, se vede clar ca au fost dusi cu autocarele. Doar nu vine amaratul de la mistrie sau de la capsuni sa voteze USR-ul de care nici nu a auzit!
8
6
Rares, taci ! Ati vazut cine a initiat si sustine propunerea pentru pensii speciale pentru primari si presedintii de consilii judetene? pnl -ul ! Cu asta esti de acord, rares? Asa e decand lumea si pamantul, flamandul cand ajunge la butoane, isi da grade. Bai, nu va e rusine? Madam primarita de la Cumpana, si-a dat prima anul trecut, peste un miliard vechi. De ce? Si acum vor pensii speciale? Voi credeti ca pnl-ul, doreste parlament de 300 de alesi? Nu uitati ca au fost tovarza cu psd-ul. Aceasi Marie...
5
1
Cine poulika mea este rahatul asta care a explodat?
10
4
Rares cu batistuta suge puta ca maimuta,, sai bag nevasta sub mine.
5
5
a explodat ,sa ramana asa !
7
4
nesimtitul, nu e suficient doar sa plece, trebuie sa si plateasca penal, MINCINOSII
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614