REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Rareș Bogdan: Bătălia la prezidențiale se va da între conservatorism, tradiţionalism şi neoprogresism

Rareș Bogdan: Bătălia la prezidențiale se va da între conservatorism, tradiţionalism şi neoprogresism

Replica API 22 martie 2021 | 00:00 1261

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat la Prima Tv că la următoarele două alegeri prezidenţiale bătălia nu se va mai da între stânga şi dreapta, ci între conservatorism, tradiţionalism şi neoprogresism.

Rareș Bogdan

“PNL are nevoie de modernizare, de o clarificare din punct de vedere ideologic, doctrinar pentru că marea bătălie în 2024 şi în 2029 va fi diferită. Pentru prima dată în 35 de ani în România nu va fi bătălia între stânga şi dreapta, se va bate între conservatorism, tradiţionalism şi valori şi neoprogresism. Asta e bătălia la nivel european, asta a fost şi în America”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL, scrie stiripesurse.ro.

Rareş Bogdan a mai afirmat la Insider Politic că el şi preşedintele Klaus Iohannis au câştigat alegerile europarlamentare.

“La alegerile europarlamentare, dacă nu era Rareş Bogdan – nu ştiu dacă aţi auzit de el şi cu Klaus Iohannis, PNL lua 20%.. Deci dacă Klaus Iohannis nu avea referendumul şi implicarea sa extrem de activă în spaţiul public, în susţinerea referendumului şi dacă Rareş Bogdan nu venea de la o măsuţă de la parlamentar, PNL atingea cu greu 20% şi nu vreau să fiu deloc arogant, vreau să fiu realist. PNL nu ar trebui să uite asta niciodată, nici în ceea ce-l priveşte pe Klaus Iohannis, în partea mea, dacă uită sau nu, nu contează”, a menţionat Rareş Bogdan.

El a afirmat că următoarele alegeri au fost câştigate de către Iohannis, respectiv de către primarii PNL.

“Al doilea rând de alegeri le-a câştigat Klaus Iohannis, nu le-a câştigat Rareş Bogdan, nu le-a câştigat Ludovic Orban, nu PNL, le-a câştigat Klaus Iohannis, care a fost un candidat care a putut să vină cu un proiect de ţară valoros şi care a putut să îşi arate că a ţinut România pe linia de plutire democratică şi a reafirmat-o internaţional într-un moment în care Liviu Dragnea, Şerban Nicolae, Nicolicea şi Codrin Ştefănescu o duceau în gard. Sau în alte părţi. Iar în al treilea moment al alegerilor am avut alegerile locale. La alegerile locale nici Rareş Bogdan, nici Ludovic Orban nu au câştigat alegerile, le-a câştigat Emil Boc, Ilie Bolojan, Alin Tişe, Gheorghe Flutur, Romeo Dunca”, a mai transmis Rareş Bogdan.

El crede că la alegerile parlamentare PNL trebuia să îşi spună cuvântul, dar nu a făcut-o.

“Am avut al patrulea rând de alegeri în care partidul trebuia să îşi pună cuvântul şi să facă 35%. Nu a făcut 35%, a făcut 25%. De ce? Criza pandemică a fost dură, sigur că măsurile respective de protejare a vieţii cetăţenilor ne-au afectat în mod direct, sigur că au fost şi erori, nu mai vreau să vorbesc”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper ca tu nu vei candida sa te faci de rusine. Iti votez familia sa o iau in pola si pe tine in chelie. Pupincurist de serviciu la palatul Cotroceni
3
1
la alegerile prezidentiale sper ca vom alege un roman
3
1
intre;cel mai corupt,mai hot,mai sluga si bou.
3
1
Iar il lingi in cur pe meditatorul imobiliar, jigodie!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102