REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rareș Bogdan: Ce se ÎNTÂMPLĂ pe LITORAL e INADMISIBIL!

Rareș Bogdan: Ce se ÎNTÂMPLĂ pe LITORAL e INADMISIBIL!

Replica API 26 iulie 2020 | 03:12 2752

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că sunt șanse foarte mici ca alegerile locale din septembrie să aibă loc. Bogdan crede că efectele la care s-ar ajunge dacă alegerile ar fi organizate ar pune populația într-un pericol mult prea mare. Declarația lui Rareș Bogdan vine în contradicție cu ceea ce spunea premierul, Ludovic Orban, în urmă cu câteva zile, care spunea că este prematur să discutăm de anularea alegerilor.

Rareș Bogdan

„Niciodată n-am să spun direct numai și numai adevărul: așa cum evoluează lucrurile de o săptămână mă îndoiesc că o să putem organiza alegeri. Lucrurile nu sunt deloc de neglijat și trebuie analizate foarte serios”, a spus Rareș Bogdan la Digi24, scrie stiripesurse.ro.

Ba mai mult, europarlamentarul își îndeamnă colegii din Constanța să ia măsuri aspre împotriva patronilor de restaurante, cluburi și terase care nu respectă legea: ridicarea autorizațiilor de funcționare și întocmirea dosarelor penale.

„Ce se întâmplă pe litoral e inadmisibil. Nu înțeleg de ce colegii mei nu ridică autorizațiile de funcționare. Cred că nu merită să riscăm și să infectăm oamenii care ajung în zone extrem de aglomerate, iar apoi se întorc acasă; avem cazul de la Giurgiu. E păcat să ne batem joc de restricțiile impuse. E clar: va trebui să impunem ca masa să fie obligatorie în anumite spații. Dar și să ne gândim dacă nu cumva să izolăm alte zone. Sunt convins că colegii mei din Guvern se gândesc la acest lucru. Sper ca ideea cu masca să nu fie o glumă. În Italia ești amendat dacă nu ai mască. Acolo unde sunt grupuri de oameni în cluburi nu trebuie să ne certăm cu cetățenii. Autoritățiile trebuie să ia măsuri dure. Ar trebui să se ceară ridicarea autorizațiilor și imediat să li se facă dosare penale”, a spus Rareș Bogdan.

Ludovic Orban consideră că e prematur să se discute de o posibilă amânare a alegerilor.

„E prematur să discutăm despre o posibilă amânare a alegerilor. Vom face o evaluare epidemiologică a fiecărei activităţi în campania electorală. Se paote face campanie în spaţii deschise, pe media, online. Se pot organiza secţiile de votare şi procesul de votare, astfel încât să nu existe riscurile răspândirii virusului. Deocamdată, la acest număr de cazuri noi, nu se pune problema să amânăm alegerile locale”, a afirmat Ludovic Orban, joi, în timpul unei vizite de lucru la Constanţa.

Președintele Klaus Iohannis a semnat pe 16 iulie decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea datei alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, precum şi a unor măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a acestora. Prin acest act normativ se prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie.

Data a fost stabilită prin lege în Parlament, dar cu toate acestea anumite formațiuni politice precum USR sau Pro România au criticat organizarea alegerilor pe 27 septembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa sunt! Imi place sa pup in cut si sa mananc cacat! Pe Murad il divinizez si o sa l ajut toata viata, pentru ca el, mi a cumparat cele mai frumoase batiste sa la pun la costum! Hai ca v am aboutit destul, m ati facut si europarlamentar!
2
0
Cind vor muri 50 senatori PSD,PNL,PMP sefi guverne ,state ,mionstrii PNL vom crede in virus.Mor doar amaritii
1
0
Trogloditule ar fi bine sa taci.
2
0
din cauza ta ca ai mintit ca retragi pensiile speciale ba chiar ai ajuns si euro parlamentar dati demisia daca i-ti dai PNL are de cistigat creste cu 10 procente
2
0
ESTI FALS ZIARISTULE . MUIE PSD-istilor . SA NU VA INCHIPUITI CA DACA RARES MA DEZAMAGIT AM SA VOTEZ CIUMATI . NICIODATA
4
3
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
3
5
Lansat in politica nu pentru dragoste de tara ci pentru virulenta atacurilor impotriva PSD si slugarnicia fata de sistemul securisto-sovietic,acest individ polueaza si face rau chiar celor care l-au promovat. Un ziarist plin de ifose ,fara mama fara tata,adica fara suflet romanesc,aduce venin in plus celor deja inveninati de soarta si prostie. Vocal ca galeata goala lovita cu copita de vaca,face zgomot si atat. Tinerii nu sunt vinovati,bai zgomot de fond ce esti tu !Cine le da exemple proaste? Cei pe care-i pupi in cur!
7
0
Mi e rusine cu ce a ajuns Constanta. Un kitsch grotesc!
4
0
Din fericire sau pacate , in starea de urgenta , Constanta era un oras normal : cocalarimea nu-si mai ambala masiniile , nu tu claxoane , mall-urile erau inchise . Puteai sa auzi si pasarile in plina zi . Acum orasu a redevenit ceea ce este : Pakistanu Romaniei .
6
0
acest pupincurist a lui murad de da acum om de bine
4
0
sa se inchida toate plajele sa moara makidonii de foame
5
0
dreaq zdreantzo
7
2
sa ne urinam pe rares bogdan si pe familia acestuia!
10
7
M-am saturat de ghioarlele de pe strazi. Vreau stare de urgenta!
12
11
Ridicat autorizatia si dat foc pentru dezinfectare completa. Numai asa se va face ordine in HORECA.
7
10
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
19
11
Asta cu alegerile in septembrie este pusa de dragul de a fi pe 27.Ei stiu foarte bine ca nu vor mai pupa in vecii vecilor cat vor trai ei pe acest pamant voturi de la romani.Ei stiu cat rau au facut Romaniei si poporului roman.Au polita cea mai grea de platit.Partidul care a produs cel mai mult rau si haos in tara.Cel mai mare dusman al poporului roman.Ei sunt informati de ceea ce scriem noi aici.
21
5
turbeaza orban de frica sa nu- i ia rujatul pensatul locul si la partid si la guvern cu toate ca pensatul spera pt alegerile la presedentie 2024
14
2
Dar tu cand i-ai facut ziua fiica-ti cu 150 de persoane cum era? Admisibil sau inadmisibil? Sau voi sunteti o rasa superioara?
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367