REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Rareș Bogdan dă de pământ cu Ludovic Orban, după umilința de joi: 'Eu am fost bun în campanie, asta e'

Rareș Bogdan dă de pământ cu Ludovic Orban, după umilința de joi: 'Eu am fost bun în campanie, asta e'

Replica API 13 iunie 2019 | 00:00 212

PNL a câștigat alegerile europarlamentare, după ce l-a adus pe Rareș Bogdan în partid, pe care l-a pus cap de listă. Însă, după alegeri, au început certurile. Joi, un nou episod între Ludovic Orban și Rareș Bogdan, scrie stiripesurse.ro.

Orban a mers la Palatul Cotroceni, unde a semnat acordul propus de Klaus Iohannis, dar nu l-a invitat și pe fostul jurnalist, care a răbufnit, seara, la România TV, mai ales că era și ziua președintelui României.

”Nu am fost la Cotroceni. Nu am fost, pentru că nu am fost invitat de liderul partidului. Au fost alții acolo. Nu știu dacă mă place sau nu, a considerat că trebuie să fie alții acolo. Eu am fost bun în campanie, asta e. Eu îmi știu locul. Eu și Robert Sighiartău și Alina Gorghiu am lipsit, au fost oameni foarte buni la Cotroceni.

Eu nu am intrat în politică ca să mă fac de râs. Îmi iau dreptul și o să fac ce am promis.”, a spus Rareș Bogdan la România TV.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orban pleca strici partidu
4
4
A fost odata un ziar de cacat cel pe care il citim acum la fel si o Teresa de doi bani Morris unde mai intra doar boschetarii acestea apartineau unui techea berchea unui cacat in ploaie unui bosorog bolnav psihic te rog foarte mult sarantocule egreta pulii mele avand in vedere penele de pe spate sa nu ma mai deranjezi esti si urat si gras si prost iar in buzunare bate vantul fugi de aici paduchiosule Dan pe numele de scena de aici se vede ca esti nebun
1
0
Asa cum v-am mai spus,votul nu a fost atat pentru PNL sau USR-PLUS,cat mai mult impotriva PSD!Orban nu stie sa gestioneze situatia,poate pierde capitalul electoral,se comporta de parca este un cal troian in PNL!
11
3
Au castigat pe seama incompetentei PSD. Altfel ...nulitati politice. Nu au prezentat solutii, au castigat doar prin critica. Stie si Maica scovearga sa critice. Ei vad rezolvarea problemelor ... simplu: mu13 PSD!
11
4
Tot frustrati bosorogilor tot frustrati???
4
7
parca in statut trebuia sa aibe 4 ani vechime sa ocupe o functie cinei asta ceausescu mir securist infiltrat
11
1
Iti iei dreptul? Asta ai facut si la Securitatea TV, asta vrei sa faci si in continuare. Gura pacatosului...
9
4
E doar inceputul incet incet o sa va dati arama pe fata o sa dansezi cum iti canta mandolina ha ha ha.......fraiere
16
5
Rares si Ludovic. Doi idioti. Si Alina. O proasta.
16
6
te-au votat fraierii drogati cu muie psd nu pentru ca ai fi fost bun dar daca i-ai pacalit asta este!!!
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614